Ätit middag hos pappa :)

Sweeties<3
Hej :) Började 9 idag och slutade 3.. Efter skolan var jag med Fanny.Vi var hemma hos henne och gjorde lite allt möjlig, och jag fick motti anfall för hon har 5 superduperluperkupermuper söta kattungar hemma hos sig! :3 :D:D
Pappa kom och hämtade mig där vid 4 :) Vi for hem till han och åt hamburgare som han hade gjort till middag :) Nu är jag hemma och jag är super mätt .__. Jag orkar knappt röra mig :c
Aja... Ha det bäst :)
Kram Rafaela

Varit på musikalövning :D

Världens godaste glass på bilden! :D<3
Hello everybody!
Till middag slängde jag i mig lite gröt eftersom jag var ensam hemma. Sen hann jag inte städa mitt rum så mycket, men det ser åtminstone lite redigare ut ;)
Sedan så kom Hanna och hennes mamma och hämtade mig, och vi åkte vidare till Cajsa och sedan till musikal övningen. Alltså jag tror att den här musikalen kommer bli väldigt cool! :D Påriktigt.
Föreställningar:
Torsdag 10 Februari Kväll
Fredag 11 februari Kväll
Lördag 12 Februari Kväll
Söndag 13 Februari Kväll
(tider kommer senare)
Jag tror det blir nån mer föreställning än det men jag vet inte. Och sen så får vi ta ledigt från skolan en dag för att spela upp pjäsen i en skola :D Vilken skola vet jag ej. :)
Ska bli så kul! :D
Men när vi skulle åka från musikal övningen idag så märkte jag att min mobil va borta! För jag mindes klart och tydligt hur jag stoppade ner mobilen i fickan .. Men jag kanske stoppade den i fel jacka? Vi testade ringa den men jag hade den på ljud lös -_- :c
Så himla  typiskt mig! Så himla slarvig! Ska försöka hålla mer ordning från & med nu..
Menmen, ska spela lite på movistarplanet och sedan gitarr läxa :)
Hejjs!
//Rafaela


Varit med Jasse :D

(bild på mina random julstjärnor)
Joo att hej :D
Ja, jag skriver väldigt segt just nu,dubbelt så segt som jag brukar .. Mina fingrar är helt kalla! ;o Ja, ni får snart reda på varför.
Skolan var helt ok idag,vi hade simning det var väl helt ok,men konstigt att typ halva klassen inte kunde vara med när vi kom till ryggsim? Dom hade ont i armen,i halsen,magen,var förkylda och hit & dit .. :S menmen.
Ja,och så andvände jag ju mitt nya schampoo ;D<3

Tack ännu en gång Felli :)♥
Jag börjar förresten märka att jag börjar bli lite dålig på att skriva ... eller liksom jag har inte alls lika mkt lust. Men jag försöker skriva i alla fall 2 gånger per dag ;)
aa... vi slutade 12 idag :D  Och iiiiih vad jag har ont i mina händer :'|
Efter skolan var jag med Jasse. Min snälla ängel till mamma skjutsade hem oss, och så blev det gröt till mellanmål :) (y) Efter det satt vi o läste i tidningar ett tag, och sen gick vi hem till Jasse. Jag fick testa ta kort med Jasses system kamera och hon berättade hur den fungerade och hur man gjorde, för jag håller ju på samlar till en :)
Tack Jasse<3
Efter det så bläddrade vi lite i "Guinnes record bok 2011", som jasse hade fått i lilla juls klapp. Omg vad sjuka människor det finns asså!?
Jao .. Sen så busade vi lite ute i snön och sen gick vi hem till mig och hämtade min rattkälke & pulka :)
Och så visste Jasse nån brant backe i skogen där nära så vi gick dit och åkte pulka :D det var skiiitkul xD Och när jag och Jasse skulle åka tillsammans på ratt kälken så satt Jasse fram och skulle styra, och så höll vi på åka in i ett träd och Jasse hoppa av, och jag bah tänkte:Va?,ja och så såg jag att jag var en centimeter(typ) i från trädet och hoppade av rakt på Jasse,HAHA XD Ja, och en annan gång när vi åkte på samma sätt så hände nåt konstigt och så for jag rakt bakåt pladask på baken -_- x''D
Ja, och sen var jag så himla idiotisk så jag trodde det gick o åka på mage ner för den branta backen på pulkan, så jag gjorde det och flög av och fick snö in i vantarna och i hela ansiktet xD Och sen så låg jag där på marken och rörde mig knappt,och Jasse försökte få mig att stiga upp med hjälp av att sjunga:
"Godmorgon,godmorgon! Hör fåglar sjunga glatt, godmorgon,godmorgon i köööör!"
Ni vet den där typ "Kalles kaviar" låten på reklam på tven? x'D
hähä..Ja,men jag gick upp till sist och vi gick hem var och en till sig .. Nu ska jag städa rummet!
Ha det bäst ;)
Kram Rafaela :'D

Söndag

Hejsan på dejsan! 8D
Har egentligen inte lust att skriva menmen .. :3 slänger in ett kort inlägg!
Jao,jag sov ju som sagt hos pappa inatt :] Sen tog jag en dusch hos han och efter det åkte vi och handlade till Sparhallen :) Då fick jag köpa en försenad lilla juls present :D
3 olika ansiktsmasker :) En med honung och typ blomma,en med vitchoklad och en med  typ apelsin eller nått..
:D Tack pappa!♥
Sen skjutsade han hem mig och där vid 3 bestämde jag och Penny att vi skulle vara med varandra på msn. Så mamma skjutsade mig hem till Penny. Först satt vi vid datorn en snabbis, sen så typ spelade vi in nån konstig film på hennes möss och hennes asläskiga stora ödlor! ;s Och efter det spionerade vi på hennes hund Mixa, men det gick inte så bra.. x) Sen så tog vi nån slags "madrass pulka" och åkte på, och så gick vi hem till Matilda och så var vi med varan alla 3. Och det var en liten mini backe utanför Matilda som hennes pappa hade skottat, och den åkte vi nerför xD det var aproligt :D Sen så gick vi in till Matilda och läste lite i en telefonkatalog, och det var skitkul för de var en som hette typ: Wahlgren Tev och grillkol.
Och så hette en Sirkka!
och det tyckte vi var jätte kul så vi gapskratta xD Men allvarligt? Kan man heta grillkol! x''D
Menmen .. Sen så gick jag och Penny hem till Penny och spelade lite på hennes "Wii". Men sen gav jag upp för det var för svårt :[ och så kom mamma och hämtade oss, och så hämtade vi upp min kompis Sofie på vägen och åkte hem. Sen kom Felli och efter det Fanny och dom väntade i vardagsrummet medans jag och Penny åt middag. Körvsoppa ;D Sen så gick vi alla upp på mitt rum och spelade in en lollig film. Och så åkte alla hem förutom Sofie som stannade till ca halv 9.. Vi åt glass och såg på Svenska hollywood fruar xP
Ha det gött alla!
Kramizar Rafaela ;D

tänker gå o lägga mig,*gäsp*

Hejsan<3
Ja, jag tänkte nog börja gå och lägga mig nu.*gäsp*.Klockan är 5 i 11.
Ja,alltså jag känner mig lite dålig och har lite huvve värk :/  Pappa kollar på ngn film..
Usch. Bara jag inte går och blir sjuk nu igen :c
Godnatt,
Rafaela

Dagens minne

Dagens minne är när jag,Penny och Felli flummade på studsmattan med en gåstav i höstas :) Det var jätte kul! XD
Saknar<3
//Rafaela

Vinnare av Dagens bloggare! :)

Grattis till dig som vann!
Besök hennes blogg :)
//Rafaela

Firat lilla jul :)

Hejsan<3
Har nu kommit hem från mormor och sitter hos min pappa :)<3
Nu kommer lite bilder från när jag gjorde julstjärnor idag! :)
Ser goda ut va? (; Då kan jag avslöja att det är dom!:D Och sylten som blev över fick jag mumsa i mig :D(men jag åt inte allt!)
Plommon sylt<3 *Gilla*
Ja.. Här är alla mina lilla julsklappar som jag fick :) :
En deodorant av mamma tror jag, det stod inte från vem på paketet ^^
Armband av Phillipa,(hon säger att det är väldigt populärt i Amerika just nu), och när man tar av dom blir dom såhär:
Dom blir till coola djur xD :)
Mumin pepparkaks hus av Farmor :D
Mumin schampoo av Felli :) ( som luktar jätte gott ^^)
Björn Borg trosor av mamma :)
Tack så jätte mycket för julklapparna, alla :) Dom var jätte fina!
Alla hundar som var där ;) : ( blir bildxtra)
Lilla Shivis<3
Stora Tysis<3
Och Phillipas hund Vicky :)<3
och här är alla tillsammans(lite kaos) xD:
haha xD Shiva ser ut liksom: Men Shiieet! xD
Kolla vad Felix är koncentrerad när han fixar med sin nya julklapp! :D
Haha, gulle<3
Ha en fin kväll,

Ska äta julmiddag :)

Hejsan!
Nu sitter jag hos mormor :) Bilder kommer senare när jag fört över dom ^^
Men nu ska vi äta julmiddag! Just drack vi glögg :)
Ha en fin kväll,

Ska försöka ta med mig datorn till mormor

Min bästis på bilden<3
Jag älskar verkligen Lilla jul! Det är en av de mysigaste dagarna på året :3
Läser just nu FRIDA numret .. :)
XD
Tänkte försöka ta med mig min dator till min mormor senare när vi ska dit på middag så att jag kan visa upp Lilla juls klapparna jag fått(nog inte så många, men ändå). Internet där borde funka .. Men jag vet inte.
Aja, nu ska det bakas julstjärnor! ;D

Varit på lilla juls marknad :)

Hej :)
Ja, jag gick ut på en promis med Shiva och hälsade på Lisa som jag tidigare sa att jag skulle göra :) Sedan så åkte jag och mamma och hämtade min mormor och så åkte vi till en lilla juls marknad i Sund. Verkligen massvis med folk! och jag frös fötterna av mig :( Åtminstone tårna .. och jag var inte den enda. Stackars Shiva darrade väldigt mycket av kallhet,stackarn. Efter marknaden åkte vi och handlade och efter det hem till mormor på fika. Vi åt mackor med Svarta kattens super goda tonfisk röra på! :) Vi hade köpt på marknaden :) Sedan kom Felix och Phillipa och jag lekte lite med Felix. Sen åkte jag och mamma hem och nu håller vi på julpyntar :)
Årets första julpynt! :3
Vad har alla andra gjort på lilla jul? :)
Här är förresten lilla juls klappen jag fick av Felli ;) :
Förlåt för dålig bild :c
I like it! :D Haha,det tar lite tid för mig att skriva det här inlägget för mamma har någonting åt mig att göra hela tiden så jag får springa iväg x'D Men jag ska ha det skrivet ;D
Förresten så kan jag meddela att mamma har köpt sim kort till kameran nu så nu kan vi ta bilder och föra över igen! :D Yiipiie!
Snart ska jag och mamma baka julstjärnor(kommer bilder eftersom att kameran funkar igen! :D). Men degen skulle tinat och mamma hade glömt det och stoppade in det i kylen! ;C Så nu tar det exta länge .__.
Jag idag:

Linne - Axa+Uno
Kofta utan ärmar - Gran canaria
Leggings - typ kappahl,H&M eller nåt
Halsband - Gina Tricot
Och så har det ny FRIDA numret kommit oxå,<3
Helt färskt ;)

Menmen, har inte tid att skriva mera nu..


Lilla jul (:

Hejsan! :)
Ja, idag är det ju lilla jul! ^_^
Jag har ätit frukost och snart tänkte jag ta med mig Shiva och gå och hälsa på Lisa.(en tant som jag känner). Sen tänkte jag gå på en liten promenad med Shivis.
Öppnade just min lilla juls klapp från Felli, fick ett snorkfröken schampoo!  :D
Tack Felli<3
Undrar om hon kommer tycka om presenten jag gett henne ^^ Ska ringa och tacka henne snart, men jag är rädd att hon sover .. klockan är bara 11.
Just nu ser jag på Phineas och Ferb. x'D
(Agent P på bilden xD)
Aja, har lite grejjer att göra. Ska försöka hålla mig aktiv även fast det är lilla jul.

Få chansen att bli dagens bloggare!

Okej,det blev inget förra gången men jag testar igen!
Så, vill du bli Dagens bloggare?
Skriv bara "Jag är med",så har du chansen att vinna.
Lycka till!
Kram Rafaela :)

Dagens minne

Dagens minne idag är när jag,min familj och Theas familj var till Kroatien för nån månad sen :) Det var jätte skönt att simma runt i poolen, men vattnet var ovanligt kallt :s
Saknar<3
//Rafaela

Spelat moviestarplanet

Hejsan<3
Ja, jag har drogat sidan http://moviestarplanet.se/ i nästan en timme! :o Jag slutade inte förrän nu.. För det blev något fel med anslutningen till Msp så jag loggades ut...
Jao... Just nu kollar jag på "Idol". Det är Jay som sjunger just nu, han sjunger "Bad romance"...
Inte för att vara värsta "experten", men jag tycker inte att han sjunger den bra. Den passar liksom inte han ..
:3
Jag hejjar på Olle!:D
Jao..  Vad gör alla andra just nu? (:<3
Ha en fin fredags kväll allihopa<3
Kramizzar Rafaela ;D

Varit på lilla juls marknad

Tjohej!
Till middag blev det nån slags typ paj :)
Sen efter maten så åkte vi på Lilla juls marknad till Röda korset  gården :)
Mamma köpte en jätte fin krans som jag är tvungen att visa upp ;D
hihi xD
och så fick jag köpa nå slags "kakor" som kallas för "Myror"  :) Dom är jätte goda :D
Sorry för dåliga bilder :c Borde verkligen skaffa sim kort till kameran nu! ://
Mamma säger att vi kanske ska göra det imorgon .. :)
Men nu ska vi fika julfika med bullar,saft,glögg och annat smarrigt :D
Så ha det bra,
GOD JUL
//Rafaela

Min önskelista

Min önskelista :)
(cocoo smycken går att köpa i Stocholm i Östermalm eller på sidan http://www.cocoo.se/ ;D)
KRAMISAR<3

Gitarr lektion ^^

(på bilden= vill ha<3 från http://www.cocoo.se/)
Hejsan svejsan!;D
Ja.. Skolan var väl helt okej :) Om ni vill veta mera om skoldan kan ni klicka här ;)
När skolan slutade kom jag på att jag hade lite bråttom till min gitarr lektion, och skulle inte hinna om jag skulle gå,för jag ska ju hem o äta i mellan o så .. Så Fannys pappa Erik var snäll och skjutsade mig hem :) Sen åt jag, och så kom farmor och vi hade lite bråttom så jag fick äta den sista mackan i bilen x'D
Det var kul idag :) I läxa fick jag, Småtomtarnas nattvisa,http://www.youtube.com/watch?v=VxGoLqu4z3k&playnext=1&list=PL0BA73389C605E2C7&index=12(hittade ingen annan, den är lite konstig och omgjord men ..)
Nu är jag hemma och äter vindruvor :D
Imorgon är det lilla jul! :D
Aja, ha det fint :)
Kram Rafaela ;D


Har i jordgubbs ansiktsmask ^^

Tjohejj<3
Ja, nu sitter jag här och har i jordgubbs ansiktsmask .. Helt plötsligt fick jag för mig att jag skulle ta på mig en ansiktsmask! x'D
Det är skönt .__. <3
Det ska typ rena huden, ta bort smuts och sånt (:
Jag är lite ansiktsmask beroende xD
Ha det bra,
kram Rafaela :)

Varit med Felli .__. :)

Asså man får inte vara så där söt!! :''')
Nämen hej! :D
Till middag blev det nån kyckling grejjs, och till efterätt:
Nån slags choklad pudding ^^ Jätte god! :D
Efter maten så var jag inne på moviestarplanet lite, och sen så kom Felli. Vi skulle vara med varan ;p
Och förresten ! Glömde skriva på bloggen, men skriver det nu istället:
Alltså idag i skolan hade jag och Felli på oss tomte luvor..
Så kom det en kille & en tjej som gick i 1an fram till oss..
Tjejen: Han där killen tror att ni är tomtar!
Jag och Felli: Men vi är det ..
*Killen och tjejen stirrar på oss med stora ögon*
Killen: Jag önskar mig ett wii.
Tjejen:Jag önskar mig en barbie..
Killen: Får jag ett wii om jag säljer mitt playstation?
Jag och Felli: Det kanske ni kan få ..
*Killen går iväg*
Tjejen: Var är era renar?
Jag: Dom har tomten.
Felli: Dom är på taket.
(XD)
Tjejen: Aha ..
Jag & Felli: Japp.
Tjejen: Men vad gör ni här, på skolan?
Jag: Vi ...
Felli: Vi är bara här och kollar runt lite..
*tjejen springer iväg,med glädje skutt och kollar bak ibland*
(en stund senare kommer hon tillbaka och står och tittar på oss)
Tjejen: Förresten .. Jag önskar mig hästgrejjer också..
Jag: Jao.. Vi får prata med tomten så får vi se.

Asså gulle! Dom trodde påriktigt att vi var tomtar! :''D
Så himla gulligt!! :D Naaww<3
Menmen..
Först satt jag & Felli vid datorn en stund,(Felli hade tagit med sina läxböcker till mig),så vi gjorde matte läxan och tränade på finskan. Efter det lekte vi lite med petshops(var ett tag sen..) och så åt vi kvällsmål :D te och mackor w_w och sen så fortsatte vi med att leka med petshops och sen kom Fellis pappa och hämtade Felli :c
Så nu sitter jag här ..  Doggarna är här<3
Vilken going x''D<33
Vad har alla gjort ikväll?
Jag idag:

(jag står lite konstigt ..)
Tomte luva - Bazar(köpte med farmor igår,glömde säga det :s)
Tröjja - Axa+Uno
Jeans - Kappahl
Puss på er alla! :D
//Rafaela

Bli Dagens bloggare!

Vill du bli dagens bloggare?
Och få besökare till din blogg?
Ta chansen!
Kommentera bara något i det här inlägget så är du med och tävlar! :)
Väljer en vinnare ikväll ;)
Lycka till!
//Rafaela

Dagens minne .__.

Dagens minne idag måste helt klart bli när jag,Felli och Felix hade byggt en kojja x''D Och så klädde jag ut mig till spöke(jag är under den vita filten som Felix drar i)
Det var jättekul xD Saknar<3
//Rafaela

Julklapps handlat med Felli :)

Hejsan på dejsan (;
Japp .. Idag var väl skolan helt okej :) Och istället för att ha historia och bi/ge fick vi se på en Astrid Lindgren film och äta godis!! :o :D Fast kökstanterna hade ordnat en liten skål med päron,apelsinbitar och äppel till mig .. x) eftersom att jag godisstrejkar .__.
Efter skolan var jag med Felli, vi promenerade till stan.(fast vi kunde ju förstås ha tagit bussen, men det kom vi på först när vi var på väg hem -_- xD)
Först gick vi till Fellis pappas jobb för Felli skulle ta pengar .. Sen gick vi till min mammas jobb för att säga hej x''D Och sen så fikade vi på "Nikolajs". Jag tog en tripp,en pepparkaka och en rullbakelse .. eller vad dom nu heter xD typ dröm,rull bakelese eller nåt :P Och Felli tog en cola och en pepparkaka :)
Sedan gick vi till "Lolas" och jag köpte en julklapp till Elin :)(tänker inte skriva vad jag köpt för dom kanske råkar klicka in på min blogg xD) Sedan gick vi runt lite i Sitkoff och så vidare till olika butiker.
Det jag köpte under dan(XD):
Julklapp till Nicco
Julklapp till Elin
Julklapp till Lilly
Julklapp till någon(har inte bestämt vem som ska få den än)

Det Felli köpte:
En julklapp till sin farmor
En julklapp till sin farfar
jaja, jag vet. Jag tror inte fellis farmor eller farfar läser min blogg, men ändå x'D
Sedan så fick vi skjuts hem av min mamma och nu sitter jag här...
Idag i skolan var jag och Felli dom enda som hade tomte luva på sig x'D
Menmen, ska äta middag nu,typ...
Ikväll ska jag kanske vara med Felli igen.
Ha det bäst!
Kram Rafaela :)

Dagens minne

Dagens minne är när jag och mamma bakade pizzor! :)
Saknar<3

//Rafaela

Dricker smoothie :)

Heejj :)
Det var jätte kul på teater lektionen ;D Vi tränade på vår pjäs med mera :) Sen så när jag kom hem så gjorde jag krossade jordgubbs milkshake,<3
uuuuuh va gott :D
Yummy<3
Det blev mera som glass men det är ju skitgott ändå ;D
Ha en fin kväll :)
//Rafaela

Varit med världens snällaste farmor! :)

Yoo! ;D
Skolan var helt okej :) På bildkonst timmen skulle vi rita Mona Lisa, verkligen svårt! Jag är inte klar än .. :)
Efter skolan kom farmor och hämtade mig och vi åkte in till stan :D Först så fick jag låna pengar av henne för att köpa en lilla juls present till Felli ^_^ Men jag kan inte skriva vad jag köpte för Felli läser ju min blogg :3Men jag kan slänga in en bild på paketet ;D
Sen så fick jag köpa ett två hårdiadem till mig själv :D :
Sudda ut mitt face w_w
Ser lite konstigt ut, men .. x)
Sen så gick vi in till "Fyndet" och där köpte vi en lilla juls present till Nicco. Men som sagt; hon läser min blogg så jag kan inte säga vad det är xD
Hehe ^^ Och i lilla julklapp fick jag köpa ett mumin pepparkaks hus!! :D:D Med mumins hus, så får man pepparkaks mumin,Morran med fler :D (y) Och så fick jag också köpa en mumin julkalender! :D Och för varje lucka så får man en figur från Mumin! :D:D:D:D
:D:D:D:D
Och sen så köpte vi ett par nya skrinnskor till mig :)
Snizzze ;D
Tack så jätte,jätte,jätte,jätte mycket farmor!! :D
Så himla nice :D
Nu är jag hemma igen, och ser på Top Model :) Snart är det middag och ikväll teater lektion! :)
Det är snö storm ute men jag gillar det w_w Ja, förutom att det är lite jobbigt att gå till skolan i det här värdet menmen, värre saker kan hända.
Hoppas alla har det bra,
Kram Rafaela :D

Varit med världens snällaste farmor! :)

Yoo! ;D
Skolan var helt okej :) På bildkonst timmen skulle vi rita Mona Lisa, verkligen svårt! Jag är inte klar än .. :)
Efter skolan kom farmor och hämtade mig och vi åkte in till stan :D Först så fick jag låna pengar av henne för att köpa en lilla juls present till Felli ^_^ Men jag kan inte skriva vad jag köpte för Felli läser ju min blogg :3Men jag kan slänga in en bild på paketet ;D
Sen så fick jag köpa ett två hårdiadem till mig själv :D :
Sudda ut mitt face w_w
Ser lite konstigt ut, men .. x)
Sen så gick vi in till "Fyndet" och där köpte vi en lilla juls present till Nicco. Men som sagt; hon läser min blogg så jag kan inte säga vad det är xD
Hehe ^^ Och i lilla julklapp fick jag köpa ett mumin pepparkaks hus!! :D:D Med mumins hus, så får man pepparkaks mumin,Morran med fler :D (y) Och så fick jag också köpa en mumin julkalender! :D Och för varje lucka så får man en figur från Mumin! :D:D:D:D
:D:D:D:D
Sedan så gick vi till Bagarstugan och fikade :) Farmor tog en lemon&lime cheescake(väldigt god!) och en expresso, och jag tog en kopp varm choklad med grädde och drottning cheescake :D
Och sen så köpte vi ett par nya skrinnskor till mig :)
Snizzze ;D
Tack så jätte,jätte,jätte,jätte mycket farmor!! :D
Så himla nice :D
Nu är jag hemma igen, och ser på Top Model :) Snart är det middag och ikväll teater lektion! :)
Det är snö storm ute men jag gillar det w_w Ja, förutom att det är lite jobbigt att gå till skolan i det här värdet menmen, värre saker kan hända.
Hoppas alla har det bra,
Kram Rafaela :D

Varit med Sofie :)

(en grejj jag jobbade med just när jag hade tråkigt xD)
HEEJ<3
Förlåt för dålig uppdatering idag :c  Det är fel med internetet på den här datorn :/
Menmen;
Idag efter skolan så var jag med Sofie :) Vi var hemma hos mig och spelade in lite olika filmer på min laptop,käka glass o flumma oss ^_^ Sen så kom pappa och hämtade oss, vi for hem till hem nr 2 och så bjöd han på middag :) Pytt i panna och ägg ;D hehe x.x
Nu är jag hemma igen, övat lite på gitarr läxan o så .. Undrar om Felli skrivit på våran blogg ^^
menmen... har lite ont i huvvet :[
Snart ska jag kanske åka med Nicco och handla .. :)
Lilla Shivis är här just nu ;D
Hon ligger och tuttar som vanligt :') .__.
Tänkte gå med henne på promis nu,så hejjs!
Kram Rafaela :D

Gått på promis med Shivis

Heej :D
nu har jag varit på musikal träning och det var kulkul :)
Sen åt jag glass med choklad strössel och sås x3
Japp, och sedan så gick jag på promenad med Shiva för att följa mamma en bit, hon kom åt ett annat håll med Tyson(x
Sen övade jag på gitarr läxan och nu ser jag på "Top model", och snart tänkte jag gå och ta mer glass om jag får för mamma, är en liten gotte gris ;3
Menmen, ha en fin kväll :)
Kram Rafaela ^^

Varit med Lilly :D

Yoo!
Skrev just ett inlägg på min & Fellis blogg, trodde inte jag skulle skriva ett här med men jag hinner med ett litet! :)
Skolan var okej, vi hade skrinning idag! :D och så sluta vi 12, såå skönt!
Efter skolan var jag med Lilly :) Vi var hemma hos henne. Först så gjorde vi smoothie, med mjölk,jordubbar och yoghurt! x'D det blev apgott! ;D
Sen så kollade vi på mumin film :D "Vinter i mumindalen".Och när vi hade sett klart den(ca 1 timme lång, 3 olika avsnitt i en film alltså). Så gick vi ut i snön och lekte. Vi rullade t.e.x ner för en kulle, haha det var jätte roligt xD Och vi testade några gånger utan jacka också, och det var något av det roligaste jag gjort på länge!! xD Haha, för det kändes så konstigt... x''D
Sen så gick vi in igen och lekte med hennes leksaks hästar xD Hehe, en lite lollig lek ^^
Och sen så såg vi 3 avsnitt till av mumin :D "Mumintrollet och såpbubblorna".
Vi var med varandra i hela 5 timmar(:o)och sen så kom pappa och hämtade mig vid 5 :)
Då får vi hem, jag värmde min middag i mikron(Billys pizza), och snart ska jag och pappa åka och hämta Hanna N och Cajsa i 6c, tror ja :) För vi ska på musikal träning :D
hehe, pappa ligger och vilar bredvid mig i soffan. x)
Tänkte skapa en blogg för KG klubben(en klubb jag har)
Såå hejjs!<3
//Rafaela

Gjorde en minnesbild :)

Heej :)
Ville bara slänga in en minnes bild jag gjorde på mig och Felli nyss ;)<3
(för er som inte ser vad det står så står det "våra minnen är oslagbara!".
ha en fin kväll :)
Kram Rafaela ;p

Ska skrinna imorrn :)

(jag,Tyson och Penny på bilden<3) :)
HEJ.
Nu ska jag gå och leta upp mina skridskor för imorrn så äre..
Skrinning i skolan! :D
Det ska bli jätte kul :D
Vad ska alla andra göra imorgon? :)
//Rafaela

Varit med Felli :D

Yoo!<3
Nu funkar det äntligen att lägga in bilder! :D
Ja,Felli kom där vid 6 och så var hon vid datorn medans jag åt middag.
Sedan klädde vi på oss ytterkläder och gick ut i snön. Vi hade jättekul och var på studsmattan när den det var massa snö på den så det var jätte kul xD Och halt var det också så man ramlade på varan hela tiden x''D Haha, och sen så ramlade jag på marken och så råkade jag kasta snö i Fellis ansikte så dampade vi båda två,och så jagade hon mig och så gick jag in i Shivas och Tysons jätte stora bur x''D Och så låste hon in mig och jag kom inte ut :c Och jag skulle säga nå lösenord.. Det första var "Spaghetti och köttfärssås", som jag listade ut, och det andra var .. äh, jag kommer inte ihåg x)Men jag blev utsläppt till sist och sen gick vi in i värmen. Vi blev sugna på glögg men jag vet inte .. Det blev aldrig o ta.Istället tog vi glass,strössel,chokladsås och blåbärspaj som mamma bakat :D mm.. Yummy ;D
Yes, och sen så körde vi en kul grejj uppe på mitt rum .. :) Alltså typ som ett spel. Nu har Felli åkt hem och jag kollar på "Svenska hollywood fruar" :)
haha, dom är nog kolliga dom där hollywood fruarna x'D
Menmen.
jag idag:

Svart tröjja - Kappahl typ
Leggings - Gina Tricot
Armband - Hasses ur&guld
halsband - ?
Aja, ska logga in på bdb och kolla några bloggar nu :)
Hejjs,
//Rafaela

Varit på klassträff :)

Heej!
Jao, det är nåt fel med bloggen just nu så det går inte att föra över bilder :c Så jag får föra över dom senare ikväll.(alltså t.e.x. Dagens minne, jag idag osv)
Jao, jag gick ut på promis med Shiva, sedan åt vi lite mellanmål och så åkte jag och mamma och hämtade upp Jasse,Fanny och Fannys mamma och så åkte vi till Godby simahall på klassträff.
Det var skitkul! :D:D Alla var där förutom Felli,Samuel,Soroush,Hampus och Mohammed ..
Det fanns såhär stora "leksaker" i vattnet som flöt, man kunde klättra på dom,åka rutchikana ner osv :D Och dessutom så har dom fått dit en ny grejj, en flytande vatten studsmatta! :D Den var jätte cool ^^
Efteråt så blev vi bjudna på Pizza & jätte god saft ;D  Och vi fick Tom&Jerry tallrikar,servetter och muggar :D
(hehe, jag snodde med mig en servett hem xD)
Jao, sen åkte vi hem och ikväll ska jag vara med Felli :)  Ska bli kul :D
Aja, jag är allergisk mot inlägg utan bilder 3:
Men det finns inget o göra åt saken ..
hejss,
kram rafaela

Myser med Shiva♥

(bild på mig från Kroatien)
HEJ.
Jao, ringde Felli då förut och vi kom fram till att vi skulle träffas ikväll istället c:
Nu har jag just sett ett avsnitt av Gossip Girl♥Kan påritkigt inte slita blicken från GG, det äger!
Snart ska jag på klassträff i Godby simhall .. Ska bli jätte roligt :)
Shiva är här just nu och myser med mig♥↓
Sweety<3
Tänkte gå på en promis just nu, men måste först leta fram ett par sockor till mig själv ^_^
Ha en fin söndag alla :)
Kramar Rafaela<3♥

Måste ringa Felli!

Godmorgon.
Har nyss vaknat och gick ut med Shiva på gården lite. Och sen kom plötsligt Elins mamma med Elins hund Ludde gåendes, (och när jag var på promis med Shiva igår så gick vi hem till dom så dom fick leka),så Shiva rusade ut på vägen för att hälsa på Ludde... Gulle xD Och jag hade bara jacka och mammas tofflor på mig, inte ens byxor, *oskyldig*,men Elins mamma kom med Shiva sen xD
hehe. .
Jao,och nu sitter jag här och så säger mamma att klassträffen var på DAGEN. och jag skulle va med Felli -_-
Så jag måste ringa henne nu men jag är rädd för att hon inte vaknat än .. Men klockan är ju knappt 12 och förut sa hon till mig att hon brukar vakna där vid 9,10 elr nåt... x) Så hon kanske har vaknat nu?
Så jag ska ringa henne och fråga om vi kan träffas nu till halv 2, eller ikväll ..
Kram Rafaela :)

Lördag

Heej :D
Jaao, jag & mamma hann aldrig på nån bokmässa,för när vi skulle sätta oss i bilen för att åka hade den ingen ström, så det tog ju lite tid ... Pappa kom o hjälpte oss o så ..
Jao, så vi måsta åka o hämta Sofie direkt, och vi kom i perfekt timing, för precis när vi kom fram till skolgården kom den där kollfjanten gåendes ;D
Jao,mamma skjutsade hem oss till Sofie och läs det förra inlägget där Sofie gästbloggade ;)
Jao, jag och Sofie gick ju ut i snön, och så gick vi till "mördar backen" och åkte pulka :D Vi hade jätte kul ^^
Sen så åt jag middag hos Sofie och sen skjutsade Sofies mamma hem mig. Då var Jasse & Elin redan där, jag skulle ha ett KG möte med min klubb som jag har :) Sen så kom resten av medlemmarna,(alla förutom Maryam som mådde dåligt) och vi startade mötet. Vi spelade in olika snuttar,t.e.x Let´s dance,Idol,Talang osv, små snuttar av det ^^ Till fika fick vi nammiga bullar ;D
Mmm ,och nu har alla åkt hem. Jag ska sätta ihop allt till en film nu och sedan ska jag och mamma se på "Patrik 1,5".
Ha en fin kväll,:)
Kram Rafaela :D

SOFIE GÄSTBLOGGAR

MJAO!
Det är Sofie som skriver. Idag så har jag varit på dans och efteråt kom Rufflan och hennes mamma och hämtade upp mig, vi for hem till mig och jag och Rufflan lade oss på sängen och läste våra dagböcker :D  Och nu är vi på datorn och jag hävde just omkull pepparkakorna vi håller på att äta :D
Snart ska vi ut i snön, så hejdå hare bäst, ät inte för mkt fläsk! XD


Sovit hos pappa :D

Heej alla flummiga läsare ;')<33
Ja,som sagt så sov jag hos pappa inatt :) Vi hade en toppen kväll igår!  Och såg på en jätte rolig film, "Happy Gilamore",efternamnet är jag lite osäker på .. Men det var typ nått liknande :)
Men jag tipsar alla att se den, den var jättebra! :D
Jao,nu är jag hemma igen. Jag och mamma har städat rummet och vi ska typ på nån bokmässa nu, men jag vet inte om vi hinner för klockan är halv 2 och 2 ska jag vara med Sofie...
Aja, blir mera uppdatering senare! :)
ha en fin dag alla,
kram Rafaela :)
P.S. vill ha!


Ska till pappa :)

Älska,älska,äälska kakorna på bilden<333(aa´
Hejsan hopp!
Tyvärr blir det inget mera inlägg idag :c
Så det blir dålig uppdatering, men ni får klara er. Och om ni inte har ngt annat att göra kan ni kika in på min och fellis blogg :D
Jao .. Ni undrar säkert varför det inte blir nå mera inlägg för idag.
men det är för att jag ska till min pappa.
Hejss!
//Rafaela :)

Nu börjar julklappsletandet! :3

Heej :D
Dagens skolschema var idag:
Gymnastik♥
Finska
Syslöjd♥
Syslöjd♥
Matte
Fy/Ke
Det var väl en rätt nice dag med nice timmar ;)
Efter skolan kom mormor och hämtade mig och skjutsade hem mig. Hon sa åt mig att äta jätte snabbt för att vi inte skulle hinna p.g.a all trafik.
Detta var mitt mellanmål ;) :
Billys Pannkakor med choklad sås ;) :D Yummy ♥ :3
Jao, och som mormor bad mig att göra så skyndade jag mig, och jag kom 10 min för tidigt xD
Jao, men det var i alla fall helt okej idag :)
Sen promenerade jag hem,och nu är jag här och letar julklappar ;)
Jag hittade en Lisco katalog med julklappar i som jag sitter o bläddrar i :
Jao, typ alla i släkten o så vill ha handgjorda grejjer .. Men tyvärr hinner jag nog inte ge alla handgjorda saker, så vissa får köpta grejjer ... (:
Menmen, ska fortsätta leta efter julklappar nu :D
//Rafaela

Varit på simträning :)

Hejsan!
Ja, jag har ju  glömt o säga att snön är tillbaka igen! :D Wihuu ^^
Till middag blev det nån typ röra som mamma gjort av resterna igår, och vi fick till och med förrät av snälla mamma ^_^ ♥ Spinatsoppa. Tyvärr ingen favorit hos mig, men ..  Sen när vi ätit klart så satt jag vid datorn en stund,packade simpåsen och sedan promenerade jag hem till Jasse och vi promenerade till Mariebad ^.^
Ja, alltså det var helt ok idag. Jag och Jasse kommer få ett varsit märke, vi var två av dom få i vår grupp som klarade att simma 50 meter på 55 sekunder :) och jag har slagit mitt rekord, har nu simmat 500 meter.(10 gånger fram och tillbaka på banan). Känner mig stoolt ;) *skryt skryt*.
Vi fick skjuts tillbaka hem. Det kunde vi fått på ditvägen också, men vi bestämde att gå. Haha, på ditvägen så "Skrinnade" vi, för det var typ som is på vägen xD
Nu sitter jag här & ska snart äta kvällsmål, blev jättehungrig efter simträningen. Förresten, har ni sett min nya header? Kommer bättre, blev lite liten .. :/ Hade jag haft den större skulle inte hela rymts :/ Menmen.
Ha det gött!
//Rafaela :)

Chattar med Felli på msn ;)


Chattar just nu med Felli på msn ^^
Kolla våran blogg vi har tillsammans förresten : http://flummisarnas.blogg.se/ :)
Rafaela säger:
Yoo mannen ;D
F e l i c i a säger:
Kvinnan , om jag få be
?
Rafaela säger:
Haha
F e l i c i a säger:
Yoooo Kvinnan , föresten
Rafaela säger:
en sak bara ..
HEHE
F e l i c i a säger:
Okej , sorry om jag blev lite "frågande" <3
Rafaela säger:
så du är en kvinna du?   HAH
okej lugnt<3
F e l i c i a säger:
Aa klart de   <3
Rafaela säger:
haha ...
Vad gör du då, skalman?
F e l i c i a säger:
Höh! Sluta svära du nu!
Rafaela säger:
Det är inget svärord längre!
F e l i c i a säger:
<3
Rafaela säger:
<3
F e l i c i a säger:
haha
Rafaela säger:
Så,vad har du för dig skalis
? x)
F e l i c i a säger:
Nej men jag gör inte så mycket  , hade tänkt skriva på bloggar ,bdb ,fb
sj ?
Rafaela säger:
Facebook (:
Jag har skrivit på vår nya blogg förresten
Gå in och kika! :3
F e l i c i a säger:
aa
kan du skicka länk :3
Rafaela säger:
jo
www.flummisarnas.blogg.se
funkar inte -_-
F e l i c i a säger:
>_<
Rafaela säger:
men du orkar nog skriva in det själv
eller hade du glömt adressen?
F e l i c i a säger:
aa .. *ser oskyldig ut .. *
Rafaela säger:
haha
Men nu vet du ju va? ;
(;
F e l i c i a säger:
aa
Rafaela säger:
Good  <3 >.<
Ska du skriva ett inlägg...
Du slutade att dela foton
Rafaela säger:
Får jag lägga in det här samtalet på bloggen?
F e l i c i a säger:
ja klart
Rafaela säger:
Yoo mannen ;D
F e l i c i a säger:
Kvinnan , om jag få be :)
Rafaela säger:
Haha  xP
F e l i c i a säger:
Yoooo Kvinnan , föresten
Rafaela säger:
HEHE x'D
så du är en kvinna du?   HAH xD
F e l i c i a säger:
Aa klart de   <3
Rafaela säger:
:P
haha ...x)
Vad gör du då, skalman? ;)
F e l i c i a säger:
Höh! Sluta svära du nu! xD
Rafaela säger:
:'(
Det är inget svärord längre! ;D
F e l i c i a säger:
<3
Rafaela säger:
<3
F e l i c i a säger:
haha  xD
Rafaela säger:
:3
Så,vad har du för dig skalis
? x)
F e l i c i a säger:
Nej men jag gör inte så mycket  , hade tänkt skriva på bloggar ,bdb ,fb  :)
sj ?
Rafaela säger:
Facebook (:
Jag har skrivit på vår nya blogg förresten (;
Gå in och kika! :3
F e l i c i a säger:
aa
kan du skicka länk :3
Rafaela säger:
:)
jo
www.flummisarnas.blogg.se
funkar inte -_-
F e l i c i a säger:
>_<
Rafaela säger:
men du orkar nog skriva in det själv
eller hade du glömt adressen?
:D
F e l i c i a säger:
aa .. *ser oskyldig ut .. *
Rafaela säger:
haha  xD
Men nu vet du ju va?
(;
F e l i c i a säger:
aa  :)
Rafaela säger:
Good  <3 >.<
Ska du skriva ett inlägg...? :D
Rafaela säger:
Får jag lägga in det här samtalet på bloggen?
F e l i c i a säger:
ja klart ^^
Jag har lite tråkigt just nu,så att ..
Men ska gå och packa simpåsen nu, ska på simträning! ^^
//Rafaela

Dagens minne

Dagens minne är när jag,Penny,Fanny och Matilda var på halloween skoldiscot :D
Saknar<3

//Rafaela

Bakar choklad muffins med Felli

Yoo!
Förlåt för dålig uppdatering idag :c
Skolan var väl ok,skönt o va tillbaks o så .. :)
Just nu är jag med Felli. Vi har skapat en egen blogg tillsammans, http://flummisarnas.blogg.se/,och just har vi bakat kladdiga choklad muffins ;3 Vi tog just ur dom ur ugnen och ska snart smaka ;D
Mm.. Känner på mig att dom kommer va smarriga ;)
Ja, nu sitter vi här & väntar och har tråkigt .__.
Jag tänker inte sluta skriva förrän vi har smakat.
Jag: Felli vill du säga något till bloggen?
Felli:*harkel* Jo,kanske...
Jag: Vadå?
Felli: Haha ... *skrattar* Vad är det som hörs?
Jag: Det är erkonditionen eller vad det nu är .. *skrattar*
Felli: Jag tycker att alla läsare där ute ska kolla in världens bästa blogg, okej, *skrattar*,det här var på skojj men... Jag tycker i alla fall att ni ska kolla in MIN bästa blogg, så klicka här.
Jag: okej ... *skratt*
Felli: Hejdå
Men vi ska städa upp det vi roddat i köket, BRB.
EN STUND SENARE
så, nu har vi städat klart ^^
Slänger in en bild jag tog på våra mästerverk just ;) :
Najsigt värre ;D
Menmen .. Tror dom har svalnat klart så nu ska vi smaka.
Bild på när vi smakar:
Dom blev inte så kladdiga som vi hade tänkt oss, men riktigt goda i alla fall! :D
Men nu ska vi smaska oss ..
//Rafaela & Felicia

Övat gitarr läxa ;p

Tjoheej ;D
Jao .. Nu har jag övat på gitarr läxan & gjort lite matte ^^
Känns så himla underbart att vara frisk igen! :D
Doggarna är här just nu :3 ♥
Dom är ju för underbara :D
Nu gick Tyson och la sig i mammas famn :'D
Dom e så fina :D<33
Menmen, tittar just nu på 2½ men :p
Ha en fin kväll alla :)
hihi, förresten chattar jag med Fanny på msn ^^ xD
höhö :P
Hejdå, kram Rafaela :)

Pluggar matte .__.

Fotad av: Rafaela 2010
Hej :)
Nu har jag varit på teater lektion och det var jätte kul idag :)
och gissa vad(!), jag ska till skolan imorrn!! :D :D
Såå skönt att vara tillbaka ^^♥
Menmen, matte boken väntar på mig .. 
Dessutom har jag religions förhör imorrn och jag råkade ha boken hemma så det blir o träna på det också :)
Men engelska boken har jag däremot inte .. :/
Men jag ska mest fokusera på religionen för jag har inte ens matte lektion imorrn. Men några tal blire i alla fall ;)
Och jag som skulle vara med Lilly imorrn efter skolan.. ringde henne nyss och hon är också sjuk.SUCK.
Aja, byye<3
Kram Du vet vem ;)

Nästan frisk :D

Heej!
Slänger in ett snabbt inlägg nu, har lite bråttom men som sagt: vill hålla mig aktiv ;)
Jao, nu har jag sett klart hela episod 1 av GG o så .. :) Så ska börja på episod 2 :D Till middag blev det Kyckling & ris :) Och snart kommer Fanny & hennes mamma och hämtar mig och vi åker till teatern.
Jag är nästan frisk nu! :D
Kram Rafaela :)

Jag är snäll ;)

Bara för att jag är snäll slänger jag in ett till inlägg ;)
Jao, just nu är doggarna här och latchjar xP
Men nu ska jag se på Gossip Girl,
xoxo Rafaela
P.S. Någon som vill spela kort? ♥♣◊♦ xD

Ska bara frästas ;)

HEEEJ :D
Var just inne på Fellis blogg och då visade hon sin Berliner munk som hon sitter och smarrar på .. Och då blev jag sugen, så kom jag på att jag köpte ju en munk när jag och mamma var och handlade som jag ska äta till efterätt :D Så nu är det min tur att frästas  ;)
MOHAHA! xD
Förresten,
Jag idag:

Sorry för dålig bild ;*
Klänning - Axa+Uno
Tröjja under - ?
Leggings - H&M
menmen, ska släppa upp hundarna nu :)<3
/Rafaela

Förlåt för dålig uppdatering "/

Nytagen bild från imorse :P
Förlåt för dålig uppdatering idag, men jag har liksom inte haft tid :c
Känner mig lite bättre så jag orkar åtminstone gå på teatern ikväll men jag måste ta det lugnt. Och orkar jag gå på teatern ikväll så kan jag gissa att jag orkar gå till skolan imorgon, hoppas jag :) ♥
Menmen - jag började se på ett avsnitt av GG som jag sa att jag skulle göra, men sen stängde hela datorn av sig för att den är knäpp 3: Så då tvingade mamma med mig på en promenad med Tyson & Shiva. Jag klarade det ganska bra men sen vart jag jätte trött ;C
Ja, & sen när vi kom hem från promenaden så kilade jag upp på mitt rum,tog Kitty och Puppy in my pocket(figurer) och en Bratz docka och så åkte jag och mamma till Bettans Bod,(secound hand) för att sälja dem. Vi har loppis där just nu. :)
Jao, och sen åkte vi och handlade och när jag kom hem plockade jag och Gabbe ur matkassarna och nu är jag heelt slut. Mina klasskamrater slutar om ca 4 minuter ^.^
Jag bad Fannie att fråga Kajsa(min klasslärare) om hon kan skicka nån med läxor till mig men jag gissar att hon glömt det ..
x)
Jao, just nu chattar jag med Felli på msn:
Rafaela säger:
hej är du fortfarande sjuk? jag är det
F e l i c i a säger:
mm
Rafaela säger:
Du , det är en kille som vill ha min msn & hans är: BlossomBranhamn
Dåligt humör? inte ens ett hej
F e l i c i a säger:
haha , lite pömsig bara
Rafaela säger:
eller inte dåligt humör, men
okej
F e l i c i a säger:
mm
Rafaela säger:
Nu ska jag gå in på din bloggg och titta om du varit duktig ..
F e l i c i a säger:
Rafaela säger:
Du, jag kan bli utloggad när som helst sen
F e l i c i a säger:
mm
Rafaela säger:
För internet funkr inte men ändå ..
JAAA
DU HAR SKRIVIT
F e l i c i a säger:
jag älskar min text
Rafaela säger:
vilken text?
Alltså stilen?
eller om jag skulle operera grejjen?
F e l i c i a säger:
a
Rafaela säger:
okej
Har du skrivit den själv?
F e l i c i a säger:
mm
nej >_<
Rafaela säger:
okej ;3
Det suger o va sjuk! 3:
F e l i c i a säger:
mm
ja ! ;c
Rafaela säger:
:C
[email protected] sa (13:47):
nu sluta internet :C
Rafaela säger:
Lurad!
Haha
satte mig på offline
Skulle se om du gick på det
F e l i c i a säger:
Nej din lilla!!
Rafaela säger:
Men det konstiga är att det  står: [email protected] sa (13:47):
nu sluta internet :C
det borde ju liksom stå F e l i c i a säger
MOAHAAHA
F e l i c i a säger:
?
Rafaela säger:
äh inget
F e l i c i a säger:
Men   sätt på grön gubbe x)
JA!
Rafaela säger:
haha x)
Vad har du gjort idag då?
F e l i c i a säger:
Gissa.
Rafaela säger:
Sovit?
F e l i c i a säger:
Typ ja,.. sånt som man gör när man är sjuk . Ingenting alltså
Rafaela säger:
Haha okej ..
jag har gjort liite mera åtminstone :
du får läsa på bloggen sen när jag skrivit klart
F e l i c i a säger:
mm
Rafaela säger:
Jag undrar om jag får sätta in det här som vi skrivit till varan på min blogg?
F e l i c i a säger:
Jaoe ,
Rafaela säger:
okej (: thanks
ifall nån läsare har tråkigt (x
F e l i c i a säger:
Hah
Rafaela säger:
Rafaela säger:
hej är du fortfarande sjuk? jag är det :(
F e l i c i a säger:
mm
Rafaela säger:
Du , det är en kille som vill ha min msn & hans är: BlossomBranhamn  xD
Dåligt humör? inte ens ett hej ^^
F e l i c i a säger:
haha , lite pömsig bara
Rafaela säger:
eller inte dåligt humör, men..
okej :)
F e l i c i a säger:
mm :)
Rafaela säger:
Nu ska jag gå in på din bloggg och titta om du varit duktig .. ;)
F e l i c i a säger:
;)
Rafaela säger:
Du, jag kan bli utloggad när som helst sen :/
F e l i c i a säger:
mm
Rafaela säger:
För internet funkr inte men ändå ..
JAAA  :D
DU HAR SKRIVIT !:D
F e l i c i a säger:
:P
jag älskar min text :)
Rafaela säger:
vilken text?
Alltså stilen? ;p
:)
eller om jag skulle operera grejjen? (:
F e l i c i a säger:
a :P
Rafaela säger:
okej  :)
Har du skrivit den själv? ^^
F e l i c i a säger:
mm
nej >_<
Rafaela säger:
okej ;3
Det suger o va sjuk! 3:
F e l i c i a säger:
mm
ja ! ;c
Rafaela säger:
:C
[email protected] sa (13:47):
nu sluta internet :C
Rafaela säger:
Lurad!
Haha xD
satte mig på offline  ;)
Skulle se om du gick på det ;D
F e l i c i a säger:
Nej din lilla!!
Rafaela säger:
Men det konstiga är att det  står: [email protected] sa (13:47):
nu sluta internet :C

det borde ju liksom stå F e l i c i a säger
MOAHAAHA :D:D:D
F e l i c i a säger:
?
Rafaela säger:
äh inget xP
F e l i c i a säger:
Men   sätt på grön gubbe x)
JA!
Rafaela säger:
haha x)
Vad har du gjort idag då? (:
F e l i c i a säger:
Gissa.
Rafaela säger:
Sovit?
F e l i c i a säger:
Typ ja,.. sånt som man gör när man är sjuk . Ingenting alltså..
Rafaela säger:
Haha okej ..
jag har gjort liite mera åtminstone :)
du får läsa på bloggen sen när jag skrivit klart
F e l i c i a säger:
mm
Rafaela säger:
Jag undrar om jag får sätta in det här som vi skrivit till varan på min blogg?  xD
F e l i c i a säger:
Jaoe ,
Rafaela säger:
okej (: thanks
ifall nån läsare har tråkigt (x
F e l i c i a säger:
Hah  xD
Rafaela säger:
^^
Jao, vi är lite annorlunda .. Vi brukar skriva roligare saker men nu har vi ju allmänt tråkigt :P
Menmen, ska se klart på det där GG avsnittet som jag aldrig hann se klart på ..
Puss & kram Rafaela ;D
Slänger in en snabb bild på gulle Zonyaa<3 :

Dagens minne

Dagens minne idag är helt klart när jag & Felli var ute och blåste såp bubblor i somras :) Vi hade verkligen jätte kul :D
Saknar<3

//Rafaela

Fortfarande sjuk :( Onsdag

Tyson & Shiva när dem åker båt.

Föör gulliga :3

Heej alla sötisar ;) ♥

Jao, fortfarande sjuk så ingen skola för mig idag heller :( Just nu är klockan kvart i 11 och jag har inte ätit ngn frukost än .. Men ärligt talat så känner jag mig inte så hungirg.

Mm.. Jag doftar fortfarande choklad efter ansiktsmasken igår xD

Kolla förra inlägget ;*

Menmen .. :)  Jao, tänkte se lite på

Och jag tänkte faktiskt också se på ...

The Vampires Diaries :)

Har aldrig sett det förut, så tänkte därför se på ngt avsnitt ^^

Men först : ♥♥♥GG♥♥♥

Förresten så drömde jag en mardröm inatt  :(

Orkar inte förklara den,menmen ..

Nu ska jag gå & äta frukost :)

Puss

//Rafaela


Har i choklad ansiktsmask ^^<3

Hejsan!
Ja, mamma & jag ska börja se filmen nu."I l♥ve you Philip Morris", alltså :)
Hoppas den är bra ^^
Just hade jag i en choklad ansiktsmask:
En av dom jag köpte i Sverige :)
(för en gångs skull är jag snäll och visar mitt ansikte som jag aldrig gör xD)
hiih ^^ Den luktade påriktigt exakt som choklad! o: <3 x) mmm.. det doftade gott :D
Den är köpt på H&M
Jag rekommenderar att köpa en, för min hy är verkligen jätte len, mjuk och så :D Jätte skön :)
Nu måste vi se filmen,
//Rafaela

Gjort text & dans med hjälp av Felli :3 <3

Nytagen bild :3
Hello ^^
Jao, den senaste timmen har jag ägnat mig åt att komma på en text + dans. Min läxa imorrn till teatern ..  Vi ska göra en visa, alla ,så väljer vi ut den bästa sen ..
Och jag har fått hjälp via msn av superduper snälla Felli som orkade hjälpa mig :D<3
Tack Felli ♥
Jao, meldin är den här Piff & Puffs sång. Denna låt: http://www.youtube.com/watch?v=w1CepxB5Snw (fast det är någon som gjort om texten i den sen, men hittade ingen annan)
Jao, såhär gjorde jag & Felli texten :) :
Vi är kloka,
Tillsammans är vi modiga,
Vi är goda,
Och vi ska rädda dom
från trollberget,
ja det ska vi nu.
Vi är tankarna,
går ej att stoppa
Tankarna,
sprallig som en loppa,
Vi ska rädda dom idag,
om vi så måste bryta nån lag!
Och så vidare.
Jao.. Ganska nöjd över den :) Men dansstegen är inte helt kompletta...
Jao, jag har övat lite på gitarr läxan & dansen till den där låten och nu är jag helt slut..
··
ω
hihih ^^
Men nu ska jag & mamma se...
:
I l♥ve you Philip Morris ^^
Hoppas den är bra ;3
Menmen, ha det bäst :D
//Rafaela

Ätit middag hos pappa

¡


Mitt failade öga :P
Heeejj alla busungar! :''D
Innan pappa kom & hämtade mig hann jag se ett till avsnitt av GG och sen så åkte jag,pappa & gabbe hem till mitt hem nr 2 ;) Medans pappa lagade middagen,(Spaghetti & köttfärssås) så tog jag en dusch eftersom det inte funkar att duscha hemma. Vattnet från duschen rinner liksom ner till vardagsrummet :s
Menmen, sen åt vi maten & efter det spelade Gabbe och pappa schack och då var jag helt uttråkad så jag snurrade runt flera varv och sen ramlade jag ner på golvet och blundade och så kändes det som om golvet rörde sig ... Okej, jag är fortfarande lite virrig :s
hihihihiihh ..
Sen så gjorde jag skrev jag brev till alla KG medlemmar och nästa möte är nu på lördag. Då ska vi spela in en film :)
(alltså jag har en klubb där mina kompisar är med, vi träffas en gång i månaden och hittar på något) :)
Sen skjutsade jag & pappa  runt breven och nu är jag hemma ..
Här är ett litet schema på vad jag tänkte göra nu:
Öva på gitarr läxan → Göra matte läxan → Se på gg<3
Jag övade just lite på gitarr läxan men fick damp anfall för att det lät konstigt :3
Jag har en fråga till er... xD
Vad tycker ni jag ska göra för att förbättra min blogg¿
Lägga in fler bilder¿
Eller ..¿
Haha, för jag vill att den ska bli bättre ¡ :)
Okej .. Det här är en liten lista på vad jag måste göra:
Öva på gitarr läxan √
Fixa till mötet på lördag
Hitta på en sång tills teatern imorgon(en liten visa & dans) √
Jao .. Ja, det skulle jag förresten behöva göra nu för det är viktigt xD
Slänger in en snabb bild på Tyson som är jätte gullig,<3 :
Ett gott skratt förlänger livet ;3
Hahahhhahhhahhahhhahah x'''''D

Men nu ska jag komma på den där ramsan.
hejjs,
//Rafaela


Shiva är så söt<3

hej igen ;)
Jao, just nu är Shiva här och jag är supertrött. Busade just med henne med en hand bara, haha & nu är jag så trött så jag tror jag somnar när som helst.
Här kommer urgulliga bilder från vårt bus xD :
Och på den här bilden springer hon iväg efter att ha vunnit ^^
Så j*kla söt!<33
Puuuss,
//Rafaela

:)

Joo hej :D
Mössan på bilden är glömd inne på Max i Sverige :c Men sånt är livet .. Som tur är har jag en snäll mamma så jag fick ta en av hennes mössor istället C: Synd att jag glömde den ;( Så himla typiskt mig..
Jao, nu har jag sett 2 avsnitt av:
Haha, det borde ni veta vid det här läget ^.^
Menmen. Den nya Kalle Anka almanackan har kommit nu så den ska jag hänga upp i mitt rum :D
Min månad! :D
Det får bli 2011´s almanacka ;)
tänke nu se denna film:
denna :
eller den här:
Jag kan inte bestämma mig :/
Så därför får ni bestämma åt mig! ;)
Kom igen, alla svarar :)
behöver ju svar snart så att..<3
//Rafaela

Börjat med ny grejj: Dagens minne :3

Heej igen :3
Tänkte börja med en ny sak,
Så det jag kommer ha varje dag är från & med nu "Dagens minne","dagens outfit" och "dagens blogg". Men dagens blogg kommer inte varje dag. Men på "Dagens outfit" säger jag oftast jag idag.

Så ..
Dagens minne idag var en gång när jag var med Sofie, det var år 2010 och vi tog massa flumm bilder med camen :D Vi hade jätte kul x'D <3
Saknar :)<3

//Rafaela

Saker jag älskar (aa´<3

Hejsan svejsan!
Jao, jag tänkte ju lägga in lite saker på det jag älskar :D
Mumin :D
Smycken från http://www.cocoo.se/ :D
Gossip Girl :D
Det var lite saker jag gillar ... :) <3
Kramisar Rafaela<3

.

Heej ^__^
Jahapp, då har man sett 2 avsnitt av GG och ska snart börja på ett tredje avsnitt ;)
GG<33
Ja, alltså när jag väl börjat gilla något kan jag tjata ganska mycket om det xD
Tänkte göra ett till inlägg efter detta där jag visar saker jag diggar ;)
Menmen.
Just nu är mamma hemma på lunch och just åt vi lunch xD Mackor & te. Jag mår verkligen inte bra & hoppas det blir bättre! :(
Kolla vilken gullig bild jag just hittade! :
Så söt ^_^
Jao .. Mina klass kamrater sitter fortfarande i skolan och just nu har dom musik tror ja ... (?)
Menmen, ska göra det där inlägget nu ---> se på gg<3
//Rafaela

Sjuk nu igen :( (tisdag)

Mina vantar på bilden :D ;)

Hej hopp! :)
Jao .. Mamma skjutsade mig & Jasse till skolan idag, jag klarade av matte timmen men sedan gick det inte mera. Jag var blek i ansiktet,mådde skit och kunde knappt stå upp :( Och felli var inte heller ok, så vi fick ringa hem. och medan jag väntade på att pappa skulle komma och hämta mig så trodde jag påriktigt jag skulle ramla eller ngt, så jag måsta lägga mig ner på en våt bänk! ;( Så jag är inte torr heller .. Men nu har jag torkat ..
Men alltså det suger att vara sjuk! Och jag missade redan min musikal träning igår kväll, så jag tänker inte missa simningen,teatern eller gitarren ... Hoppas jag i alla fall :'/
Usch.
Men nu ska jag läsa några bloggar och sedan blir det att kolla på gossip girl .. Lite galen i det men ..
Till alla andra därute som också är sjuka : Krya på er!
Det är nog inte bara jag som är sjuk.
Aja, ska försöka hålla mig lite aktiv trots att jag är sjuk, det gör ju bloggen bättre .. Eller vad tycker ni?
Fast det är inte sagt att det blir så många inlägg för jag kanske går & sover ..
Ha det bra,
kram Rafaela :)

Ska se Sex and the city 2

Yooo!
Jao, nu har jag sett 3 avsnitt av gg :D<3
Middagen idag ;
Shibab Shihi, en rätt från Kroatien, där vi var för nån månad sedan :)
Men nu ska jag & mamma se "Sex and the city 2". Lägger in lite snabba inlägg för att hålla mig aktiv (;

Hoppas den är bra :)

Puuss,

//Rafaela :)


Gossip Girl<3

heej :)
slänger in ett snabbt inlägg för att vara lite aktiv.
Lägger in en snabb bild på mig just nu(jag överträck xD)
:
Jao ... Jag har sett 2 avsnitt av gg,(förkortning av gossip girl). Och jag kan ju meddela er redan nu att jag blivit ett fan av gg! :D de äger!! Jag älskar den serien asmkt!<3
Mår fortfarande skit :( Hoppas jag blir bättre snart ... Det suger att jag missar musikal träningen! ;(
Men nu ska jag se ett till avsnitt<3
GOSSIP GIRL<333
xoxo,
rafaela

Början på en ny vecka .__.

Guuuullle<333

Hejsan! :)
Då var det början på en ny vecka igen då ... Måndag.
Dagens schema idag:
Engelska
PlåsterKurs
PlåsterKurs
PlåsterKurs
hihi, ja.. alltså vi slutar ju 12 på måndagar. Såå skönt! :D
Vi brukar egentligen inte ha plåsterkurser o så, men det är lite speciellt just nu bara eller vad man ska säga ^^ Och nej - vi lär oss inte hur man sätter på ett plåster, som det kanske låter xD  Vi lär oss hur man gör om någon svimmat eller skadat sig o så. Vi hade samma sak förra veckan, men det var mycket roligare då. Idag var det inte så kul.  Men den sista timmen så kollade vi på film,och helt plötsligt blev jag yr och kände mig inte bra alls. Det kändes som om jag skulle spy! :/ Så jag la mig ner på golvet ... Det var i alla fall lite bättre.
Efter skolan var jag med Lilly. Vi hade bestämt det, och vi cyklade hem till henne fast jag inte kände mig värst bra.. Vi kollade på mumin filmer! :D Först såg vi "Mumintrollen på hattifnattarnas ö",och efter det såg vi "Fru Filifjonk flyttar till mumindalen". Dom var jätte bra! :D Sen var det meningen att jag skulle cykla till skolan där vid 3 för att träffa Hanna, och så skulle jag äta middag hos henne och sedan skulle vi åka till våran Musikal träning som vi går på tillsammans .. Men istället kom pappa och hämtade mig & skjutsade hem mig. Jag mådde ju inte direkt bra .. Jao, jag ringde ju Hanna sen så .. Synd :( Hoppas verkligen att jag inte ska gå & bli sjuk nu! Skulle inte orka med det :( Usch vad jobbigt ...
Jag och mamma jobbade med att räkna ihop summor och fixa beställningar & så med jultidignarna igår. Det är ganska kaos i soffan xD :
Hehe.... borde städa upp xD
Men jag har en fråga till er :)
Blir bloggen bättre om man har många bilder?
Jag tycker i alla fall det :)
Men nu ska jag se ett avsnitt av ...
:
Gossip Girl
Det äger verkligen!
Såg ett avsnitt igår oxå. :)
Ha det bra,
kram Rafaela :)

Sett Gossip Girl

Yoo!
Efter maten så såg jag ett avsnitt av Gossip Girl och sen så gick jag en promis med Shiva i mörkret :)
Just nu sitter Hugo,Viveka och mamma och spelar Guitar Hero. Snart ska jag köra lite också :D Just körde dom singstar, hiih ^^
Lite tidigt och inte än, men ändå : Godnatt :)
//Rafaela

<3

Hejj,
sista inlägget för idag gissar jag. Har fortfarande inte hittat nån o va med, tänkte se några avsnitt av Gossip Girl,gå på promenad med Shiva & slappa. Och jag som ville vara med nån ikväll :((
Synd synd. Just nu så kollar jag in mumin på youtube.
Ha de nice,
//Rafaela

Blogg monster | Akta, jag kan bitas! xD

Heej ^^
Ja, nu är jag ett blogg monster .__.
Ja, jag har ringt Hanna & Elin nu och ingen av dom kan :c
Och Felli skulle ju på middag ..
och jag tyckte Fanny sa ngt om att hon skulle va med Karo, elr hörde jag fel ?
Men ska gå o laga choklad pudding som vi ska äta till efterätt nu :)
BRB
En stund senare
Hm.Det tog bara fem minuter, trodde det skulle gå snabbare ^__^
Jag ska testa ringa Felli nu fast jag vet att hon är på middag =P
Hon svarar inte ...
Jag blir tokig! :( och Sofie skulle ju till sin pappa ikväll för att det är farsdag.
bye bye ..
/Rafaela

*rubrikbrist* :P

(Några kokosbollar jag och Felli gjorde i somras) x)
Heej :)
Det blev inget experiment med Julia, för vi hade inte vatten färger hemma :[
Istället så gick vi runt och lollade oss xP
Till middag blir det kyckling ;) , och om jag är med nån ikväll får vi se .. Jag vet inte riktigt, kanske. Jag känner mig ganska trött men ändå vill jag vara med någon!
Jag idag:

Randig tröjja - Kappahl
Leggings - H&M
Halsband - Gina Tricot
Sen så har jag ett par örhängen som inte syns, :
dom är ljusrosa och har diamanter på sig .__. varifrån dom är , ger jag ett ? på x)
Tror jag ska ringa Penny & fråga om vi kan vara med varan nu ..
Signalerna går fram ...
hennes mamma svarar ...
penny kommer till telefonen ..XD
Vi pratar ..
det är svårt att skriva med en hand ..
och hon svarar: Att det inte går :( För hon ska till sin morfar på farsdag. SUCK.
Jag loggar in på msn och ser om nån e inne så jag kan fråga den. Ingen är inne ..
Menmen .__. Isåfall ringer jag Caisa. hihi ^^
Hon är inte hemma -_-
A,men då ringer jag .. Ja, nu ska jag sluta skriva på bloggen och få tag på nån o va med! xD Hejdå, kram Rafaela

Är med Julia :)

Yo! :)
Just nu är jag med Julia :D Vi har sett filmen "Another cinderella story", den var jätte bra :D Jag har sett den en gång förut men den äger :D
Framsidan:
Vi ska göra ett experiment med vatten färger nu, (om vi har hemma, annars går det inte)
So byyye,
//Rafaela & Julia ;))

Är med och tävlar

Jag är med & tävlar om att bli dagens blogg hos Cecilia :)<3

Farsdag

Zonya<3 Motti motti! ^^
Hej :D
Kolla förra inlägget för att se vem som blev "Dagens bloggare", och kolla förförra inlägget för att se vad jag shoppade i Sverige :)
Jao, som jag sa tidigare åkte jag,mamma,Felix, mammas kompis Annika och Annikas dotter Cecilia till stan. Nästan allt var stängt,och till slut så åkte vi till Sitkoff galleria och åt på "Nikolajs". Jag tog varma nachos med två guaco moale(stavning) och tomat sås :D Och så en berliner munk fast med choklad på. Sen skjutsade dom hem mig, och så åkte jag,Nicco,Thomas & doggarna hem till pappa. Jag gav en mugg som det står "Världens bästa pappa" på och ett farsdags kort :)  Förresten, kolla in Felicias blogg(!) och kolla på farsdags kortet hon gjorde åt sin farfar. Kolla hunden hon ritat! Jag blev helt:" o: ", när jag såg den. Skiitsnygg! :D
Men vidare, :
hos pappa fick vi kakor och saft, och sen skjutsade dom hem mig :) Nu sitter jag här och jag är väldigt trött.*gäsp*
Jag läser lite bloggar =p har ingenting o göra! :/ tänkte ringa Elin eller Jasse som bor nära. Sofie ringde mig imorse och ville va med mig,men hon är nog redan upptagen..
vill städa mitt rum men orkar inte xD Och felix har åkt hem. Ikväll tänker jag nog inte göra något speciellt,jag orkar nog inte vara med nån kompis x)
Ha det bäst, kram Rafaela :)

Vinnaren

Hej igen :)
Förlåt för att det tog sån tid innan jag valde en vinnare , men här kommer den! :)
Grattis :)
Besök hennes blogg :)
//Rafaela

Sakerna jag shoppat i Sverige :)

Yoo<3
Jo, det var så att jag hade fotat allt som jag köpte i Sverige ...
och så skulle jag föra över dom till datorn, och det gick inte :(
Så, jag antar att vi måste köpa nytt sim card ;/ det går att ta kort, men inte att föra över dom .. :[ (n)
Men jag tog kort på allt med camen på datorn, så bra jag kunde .. det är ju inte så lätt >_<
Här kommer dem:
Nya vinter skorna från sidan från "Eurosko".
Nya vinterskor framifrån ;p
Två choklad,en jordgubb ansiktsmasker från "H&M"
En aprikos ansiktsmask från "Lindex" :)
Nya jackan  från "Stadium" (Y) :)
Halsband från "Gina Tricot" :)
Inte världens bästa bilder men ...  Sånt är livet .__.
Hoppas det löser sig med kameran snart!
Blev inte så mycket shopping, det var mest jacka & skor jag skulle ha :)
//Rafaela

Felix är här :)

Yoo :)
jag vaknade där vid 11,fixade mig och så hjälpte Felix mig att putsa mina nya skor(man måste putsa dom annars får dom vita prickar på sig). Felix var jätte duktig :) Han är här, han har sovit hos oss inatt.
Sen så gick jag ut på en promenad med Shiva, och efter det frukost. Snart ska jag åka in till stan med mamma, hennes kompis,hennes kompis barn och Felix :) vi ska gå o fika och sen så kanske jag kommer med till mormor om jag hinner, för jag ska ju till pappa eftersom det är farsdag idag ;)
Felix är så busig xD kolla vad han just gjorde:
hihi ^^
(jag satte handen för ansiktet för jag ser så trött ut xD)
Jao .. Shiva är ju förresten här :D :
Lite suddig bild, för hon rörde sig >.<
Gulle<3
Felix busungen:
haha :D
Skriver mera när jag kommer tbx, + bilder från det jag tog på fiket och mina saker jag köpte igår 8)
(ja, om det nu går att överföra bilder vill säga .. Hoppas den inte fortfarande är sönder) :(
Puss & Kram Rafaela ;D

Hemma! :)

Heej :D<3
Ja, nu har vi kommit hem från Sverige :)
Jag,Nicco & Thomas steg upp klockan 7 imorse och åkte till färjan, färjan var två timmar lång. Sen körde vi till Uppsala och gick runt på Gränby shopping centrum och först köpte jag en grå jacka som jag faktiskt blev nöjd över :) Och så ett par svarta vinter stövlar, ett halsband och ansiktsmasker. Sen åkte vi och såg på bio på "Spegeln". Vi fick leta parkering vääldigt länge ..  Jao, vi såg på "Sammys äventyr" i 3D. Den var jätte häftig och bra :D Och den handlade om en liten sköldpadda. :) Jag älskar sköldpaddor :D
Framsidan av filmen:
Men den var i alla fall jätte bra :) Och Danny Suacedo gjorde rösten till Sammy, den gröna sköldpaddan :)
Sen så köpte jag en farsdags present till pappa vid en liten butik :) En kaffekopp som det står: "Världens bästa pappa" på. Den var faktiskt fin! :) Den kostade bara 25 kronor :))
Jao, och sen åkte vi och handlade mat på Lidl. Och jag hittade aldrig nån "Mumin" tidning :C
Jao .. och sedan åkte vi till "Max" för att äta hamburgare till middag, och vi fick stå i kö i en timme!Och Thomas fick fel burgare, vår mat var kall o ja .. inte så bra köp helt enkelt :/ tur att det var ganska billigt i alla fall.. Till efterätt tog vi världens godaste jordgubbs milkshake! Den  var verkligen skiitgod :D Det var så här färska, krossade jordgubbar ^.^
Sedan började vi åka ner till färjan, och jag sov, hiih ^^ Ja, och så åkte vi två timmars färja hem, och nu är klockan 20 i 12 :P
Bilder på det jag köpte kommer imorrn gissar jag :)
Och imorgon är det farsdag, så då ska jag & Nicco åka till pappa.
Nu ska jag logga in på bdb o så,
Ha det bäst,
Rafaela<3

Teatern

Hello. ^^
Efter middagen kom pappa & vi åkte till Stadshuset och såg teatern. Den var väl sådär, inte precis jätte bra enligt mig .. Sett bättre. Dessutom pratade dem otydligt :/ och vi satt längst bak! Vi kom nästan först men fick sitta längst bak för det var nummer placering ... Men det funkade bra, förutom en lång gubbe som satt lite framför som skymde ;/
Jao.
Dusch --> Ta fram kläder --> Sova
Det är vad jag ska göra nu ;) Ja, alltså jag ska ju till Sverige imorrn. Det suger o gå o lägga sig tidigt ;(
Så hejjs!
//Rafaela :)

Vinn att bli "Dagens bloggare".

Var med och tävla om att bli "Dagens bloggare" :) Det enda du behöver göra är att kommentera något här under så är du med :)
Större chans att vinna har du om du länkar min blogg på din & skriver att du är med & tävlar att bli dagens blogg.
Lycka till! Väljer vinnaren senare ikväll.
//Rafaela

Fått Farmors bok nu :)

Heej<3
Ja, Farmor kom just hit med boken med hennes bilder i :) Hon är en jätte duktig konstnär! <3
Här kommer bild på den:
Tack Farmor! :)
Sorry för dålig bild.
Jao, nu ska jag äta middag. Sen kommer pappa och hämtar mig! :) Längtar verkligen till teatern, den sägs vara rolig & bra.
Ja, men ha det bra då ;)
Kram Rafaela

Fredag! :)

Pappas fina fot får bjuda på bilden :D
Yoo ;)
Dagens skol schema idag ;
Gymnastik
Finska
Syslöjd
Syslöjd
Matematik
Fy/ke
Jao, och nu är det ..
FREDAG :D
Och det betyder:
Slut på skolveckan, teater ikväll med pappa :D och ... (ni borde listat ut det här nu, för jag har tjatat om det så länge men) Sverige resan imorrn! :D
hihi ^^
Daradadadaaa i´m love in it ..
;)
Efter skolan cyklade jag hem, till mellanmål blev det fil med hallonsmak (:
Just nu sitter jag och lyssnar på "My heart will go on" på piano. Vi har ju ett piano hemma och Sophies(gabbes flickvän) kompis är här och spelar. Hon är jätte bra! :) hon kan titanic låten också ^^ och flera låtar.
men men, åter:
Sen skjutsade Nicco mig till min gitarr lektion :) Min läxa idag blev att kunna en låt som han hade hittat på själv när han var 11 (x den är bra :) Det var kul idag. Sen kom Nicco och hämtade mig och vi åkte till min mormor på fika o så, och nu är vi hemma (: Ikväll teater, "den girige" tror jag den hette, på Stadshuset med pappa :D
Det ska bli kul.
Förresten så måste jag göra om headern, för hela syns inte .. -_- man blir ju besviken. Aja .. 0
Nu ska jag läsa Fokis blogg ;)
Kram Rafaela :)

Varit på farmos venisage

Hello. ^^
Jao, venisagen var helt ok. Imorgon ska jag få Farmors bok så jag ska visa upp det för bloggen sen (;
Jao, tyvärr kommer det inte bilder som jag lovat ..
För nu när jag skulle stoppa in simcardet i den här överförings grejjen så stoppade jag in den fel väg.. :/
Först fick vi inte ut kortet alls, och sen när Nicco plötsligt kunde ta ut det så var det sönder. Eller asså det gick inte att föra över bilderna och när jag sedan satte in cardet i kameran igen så var alla bilder på Farmor och hennes venisage borta. Man blir ju besviken , och inte är jag förvånad heller .. .__.
Jag idag:
Sorry för dålig bild, jag hade tagit en med kameran men som jag redan skrivit så, ja ..
Tröjja - Från Tallin
Jeans - Kappahl
Till kvällsmål blev det ett knäckebröd & juice. Men nu ska jag börja gå o sussa ;)
Godnatt,
Rafaela

Ätit middag

(rätt så gammal bild)
hejsan! :)
Nu har jag & Nicco lagat middag. Det blev spaghetti Carbonara ;) yuummy.
Usch, jag är verkligen mätt just nu .. Och känner mig lite dålig i magen :/
Shit! Fick just för mig att det var fredag idag(fast det är torsdag) och fick nå fel! För då trodde jag att jag missat min gitarr lektion! :S Haha .. Usch, jag blev helt chockad och fick panik xD
Meeen vi fortsätter som vanligt:
Ja, Nicco är i duschen just nu och om ca en 20 minuter ska jag gå ner till henne och så ska vi åka till Farmors venisage. ( var den är vet jag inte, men jag lär få reda på det)
Nåja, ska kolla om lilla Felli skrivit på sin blogg ännu .. x]
Skriver mera sen! :)
Puss & kram
Rafaela
P.S. Det ser ut som om klockan är typ 9 ute, det är verkligen mörkt! ;s

Snön

Yoo!
Här kommer bilder på snön, (inte många alls):
Ja, så var det... Nu håller det på smälter bort :/ :
redan :( den kom ju just ... nåja , nu kom Nicco,Tyson och Shiva, sooo byye<3

Väntar på att Nicco ska komma :)

Fotad av: Rafaela 2010
Hejsan!
Ja,  nu har Penny åkt hem. Dagens skol schema var:
Engelska
Religion
Svenska
Film
Film
Musik
Hihi, istället för att ha bi/ge & historia fick vi se på film! :D en Astrid Lindgren film, "Den store mästerdetektiven". Den var bra, men jag hade sett den förut .__. Och på musiken sjöng vi "Mumin trollets visa" :D Förra musiklektionen frågade jag min musiklärare Maggan om vi kunde sjunga den nästa gång :) Det var bara jag,Lilly och Mohammed som gillade att sjunga den x] Den var ju bra! : )  Och så var det Öppet hus idag, så mamma kom och var med på svenska lektionen och kollade lite på film (; Och mamma älskar ju skolans mat, hähä.
Efter skolan var jag ju som sagt med Penny, vi tänkte först gå till glassbaren och ta en varsin smoothie( dom är verkligen jätte goda där) men det blev ingenting i alla fall.:// (n) så istället gick vi hem till mig, ( eller jag åkte på Pennys paket hållare för jag har ingen cykel, jag gick imorse xD)
Menmen. . först av allt stekte vi plättar! :)
:
Färdig att äta! :)
Muums ;)
Jao. Och sen så åt vi då, och så satt vi vid datorn :) Och sen plötsligt var klockan så mycket som ca kvart över 4 och Penny åkte hem. Nu väntar jag på att Nicco ska komma upp & vi ska börja med middagen. Sen ska vi påfarmors venisage ikväll :) Det ska verkligen bli jättekul(bilder kommer senare ikväll), fast jag missar simningen, igen :( Tredje gången i rad nu! Två förra gångerna för att jag varit sjuk . och nu det här :/ synd, men jag vill ju inte missa Farmors venisage.
och nu är det ju bara ca 2 dagar till Sverige resan! Ååh vad kul det ska bli :D Så det betyder nog ingen bloggning på lördag, (om jag inte tar med min laptop förstås, vilket jag anar att jag inte gör).
Men nu ska jag läsa Fokis blogg! :) www.fokis.se :
Ganska gammal bild jag tog för ganska länge sen på Fokis blogg x)
Men Foki är i alla fall en känd bloggerska.
Skriver mera när jag kommer hem från venisagen + bilder.
Puss,
Rafaela :)

Är med & tävlar

jag är med och tävlar på Cecilias blogg om att bli "Dagens blogg"
:)

Penny gästbloggar ;)

Hejhej :D Det e Penski som skriver ;P
Just nu gästbloggar jag på Rafaelas blogg ;)
Vi har det lite flummigt , jo , förresten kolla HÄR!! :D
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ! ;D
(Penny är väldigt flummig just nu .. xD //Rafaela)
Idag i skolan så var det världens tråkigaste dag , och nu ska rafaela och jag gå in på bdb :D
Nu ska vi faktiskt gå , men kolla här först ! :D
http://
MEN NU MÅSTE JAG OCH RAFAELA GÅ ! :@
hejdå !
//Penny x'P

Mumin<3

Hejsan allihopa!,<3
Jag har så himla tråkigt just nu. Alltså verkligen tråkigt. Jag har typ läst hål i sidorna i religions häftet och engelska boken känns det som. Vi får väl se om jag kan sen när mamma kommer hem och förhör mig eller om jag får minnes förlust xD Jao ..
Tips på saker att göra när man har tråkigt? I knowe, vissa dagar får man tåla att ha tråkigt men jag vill hitta på något. Jag är en person som gillar att hålla igång! :)
Bjuder på några bilder jag tog från google nyss på min Idol och hans vänner! :D :
Hattifnattarna
Snorkfröken och filifjonkan
Snusmumriken
Mumin
Muminpappan,muminmamman,snorkfröken,mumin och nån till gubbe. xD
Men nu ska jag öva på gitarr läxan kom jag på.
Hejdå!
Kram Rafaela

Pluggar.

Yoo!
Just nu håller jag på pluggar.. -___-
Jao. Till middag lagade jag en hamburgare :) Den var ganska god ^^ (mamma var o gjorde någge) Ja, och sen så släppte jag ut Shiva och gick med Tyson i koppel på gården i 5 minuter så dem fick rasta sig. Och precis när jag stigit innanför dörren så ser jag att Fanny & hennes mamma har kommit. Så jag släpper ner hundarna till sig och springer ut till dom och hennes mamma skjutsade mig & Fanny till vår teater lektion. Det var jätte kul idag och vi fick våra roller!:D Jag spelar en klok tanke som heter Klara xD hihi. Jag ska vara klok ;) Fanny spelar en modig tanke som heter Molly xD hehe... Och nu är jag lite irriterad på Fanny och stänger snart av ljudet på datorn för hon håller på skriver MASSA på msn!
Det bara plingar det där ljudet som hörs när nåån skriver nåt -_-
puh, nu sluta hon :D
var var jag? just ja, jag sa rollerna.
NU BÖRJADE HON IGEN -_-
och nu slutade hon .. :)
Och så börjar hon igen -______-
Äh, jag ignonerar det så gott jag kan .. men det är svårt .. AHH..
menmen. just nu pluggar jag på religionen och på engelskan som jag har tills imorrn. Doggarna är här som vanligt & dom ligger på golvet bredvid mig & sussar ^.^
Jag idag:
T-shirt - jag tryckte själv i Kroatien som det står PUMBA på istället för PUMA, (han i lejonkungen ni vet som hoppar ) x) dålig förklaring, menmen.
Jeans - Kappahl
Halsband - Las Vegas från Phillipa :)<3
Menmen.. Har ni förresten sett att jag fixat ny header igen? ;D
(den syns inte ännu, det tar lite tid innan den syns)
Jag är lite nöjdare den här gången. Men inte helt :
hihi ^^
Ja, jag har inte så mycket mera att skriva. Kanske ni vill se min engelska bok & mitt religions häfte?
Intressant att se , eller inte , men jag är uttråkad. Ja, jag läser ju på det men ändå.
Här kommer dem ;) :
Engelska bok ;p
religions häfte :p
Jao .. Jag kan ju förresten säga att jag håller på samlar till en system kamera. Tänkte köpa en som kostar mellan 550-650 euro.
(i kronor 5500-6500)
Very funny ..
Men nu ska jag försöka lära mig något..
Håller på drunkar i alla ord som står i häftet  -_-
Ha en trevlig kväll,
kram Rafaela :)

Tyson och Shiva här :)

Sötaste på bilden<3
Heej alla :)
Dagens skol-schema:
Finska
Matematik
Matematik
Svenska
Bk
Bk
Skolan var helt ok. Och det i matten just nu är verkligen enkelt(!).
wihuu :D Nu är det bara ca 3 dar till Sverige resan! (:
Efter skolan kom mamma & hämtade mig, (för jag gick till skolan imorse tsm med Elin & jasse för att det var så slaskigt ute) och vi skjutsade också hem Elin så hon slapp gå hem, hon bor ju så nära mig. Sen åkte vi till min mormor på fika och sen vidare till "Bettans bod", secound hand butik.
Jag köpte inget ;p
Förresten så gillar jag inte Miley Cyrus längre, eller jag gillar hennes musik o så men .. hon har förändrats liksom .. alla förändras ju typ nån gång, men hon är .. ja. Nu är mumin min idol<3
<3333Mumin :D
Och nej, jag är inte sarkastisk. Jag menar allvar, jag tycker om mumin jätte mkt :D
Liten lista på vad jag längtar till:
  1. Sverige resan med min syrra Nicco och hennes kille Thomas som är på lördag.
  2. Till måndag, då ska jag & Lilly vara med varandra och se på mumin filmer.(Lilly gillar också mumin:D)
  3. Ikväll, teater :)
  4. Farmors venisage som är i morgon :) (hon är konstnär)
  5. Fredag, då ska jag och pappa gå på teater på stadshuset :)
hihi, det var min lilla lista ^^
Och listan är inte i ordning.
Just nu är Tyson & Shiva här,<3 :
Medge att dom är söta. Speciellt Tyson, han ser ut att kunna somna när som helst x)<33
Egentligen så får ju inte Tayyo vara i soffan .. Men bara för den här gången. (och oroa dig inte mamma, jag har satt filtar under så ingenting har hänt med soffan) ;)
Idag blir det hemma gjorda hamburgare till middag! :)
Ikväll kommer snö bilder & bilder på hamburgarna ;D
Fast först måste jag ladda kameran..
Nååja, ha det bäst,
Kram Rafaela :)

Den som vann i Dagens bloggare! :)

Nu har jag valt vinnaren :)
Tack till er som var med, Lycka till nästa gång! :)
Grattis till vinnaren!
Följ hennes blogg :)
/rafaela

Busat i snön med Nicco,Tyson och Shiva :)

(senaste FRIDA numret)
Yohooo!
Måste bara säga att jag älskar det här snövädret. Är det bara jag som gör det? Jag älskar snön och vintern! :D (haha, jag älskar nästan alla årstider). hihi .. Jag menar, när passar en mugg med varm glögg som bäst? Enligt mig: nu. Jag sitter här och dricker en mugg med glögg just nu ;) Och så skickar Felli finska orden till mig på msn för jag har varit "duktig" och tappat bort min finska bok -_- jag hittar den ingenstans! "/ (n) Menmen.  Innan pappa kom & hämtade mig läste jag lite i FRIDA, såg ett avsnitt av Hannah Montana på 1an,fotade lite snöbilder ute i snön och sen kom han :D Perfect taiming(stavning):)
Menmen, jag har en fråga som jag faktiskt undrar till er läsare :
Tycker ni om snö?
Det undrar jag, för det känns som om det bara är jag som är lycklig över att snön är här.
menmen.. jag och pappa åt Korv med bröd till middag, och varför jag skrev korv med stort K vet jag inte .. xD
Sen slappade vi och kollade på tv. Discovery,"How is made". Det var ganska intressant, för dom visade hur man gjorde kringlor(såna som går att äta), is till såna härna hockey hus ni vet och lite mera :) Sen så skjutsade pappa hem mig, och så busade jag & Nicco med Tyson och Shiva i snön :D Det var jätte mysigt ^^ Förutom när Tyson snodde min vante och ignonerade mig & Nicco totalt så vi fick inte tillbaka den -_-
Ja, och så har jag hjälpt Nicco att bädda sin säng. Nu har jag fått finska orden så jag övar på dem och dricker glöööögg ;)
men nu ska jag lägga in vem som blev dagens bloggare .. .__. ha det bra, kram Rafaela :)

Kom med i FRIDA tidning :)

Hej!
Just nu är jag så himla glad! :D
För jag började just läsa FRIDA .. och så läste jag i inkorgen, och så tyckte jag att det verkade bekant. Och sen så står det : kram Rafaela
Det stod exakt samma sak jag hade skickat in till deras tidning för typ två veckor sen. Jag kan inte fatta att jag kom med i tidningen!Jag är så glad.. :D
Kolla:
hihi.. Rubriken har inte jag hittat på , det har frida redaktionen. För er som inte ser vad det står så skriver jag upp det här:
Jag håller inte med, det är bra kändisar! (rubrik)
hej hej! jag tycker FRIDA är världens bästa tidning! Jag har ofta läst att folk tycker ni har samma gamla vanliga kändisar om och om igen. Men det tycker inte jag! Den enda som jag tycker har synts till ganska ofta är Za Efron,som har blivit lite uttjatad med tiden. Jag skulle däremot vilja läsa om den kända bloggerskan Foki,och om Lena som vann Eurovision song contest 2010. Hon vann men har ändå knappt synts till i tidningen. Kram Rafaela.
SVAR: Tjenamors Rafaela,och tack för dina förslag! På sid.29 kan du läsa mer om din favorit-Lena! Kram FRIDA-red.
Det känns så himla coolt! :) Jag har aldrig kommit med i nåt sånt härnt förut. :)
Var bara det jag skulle säga x) vill inte skryta, men jag måste bara säga det xD
Kram Rafaela

Städat

Felli,jag och Penny på bilden :)<3
HEJ.
Ja,promenaden med Shiva gick toppen :) Jag trodde hon skulle gå försiktigt, darra o så för att det var kallt och blåsigt ute. Men icke sa nicke, hon sprang fram så fort hon kunde och hon såg verkligen lycklig ut. Gulle<3
Sen när jag kom hem började jag med städningen och nu är jag klar :) Känner mig nöjd & jag hoppas mamma blir glad. Nu väntar jag på att pappa ska ringa och så ser jag på nån konstig tecknad film på 1an xD
Suck. Imorgon har jag finska glosor, på torsdag historia förhör(för jag var sjuk och då ska jag skriva det då istället),engelska glosor och religions förhör. Great. Ikväll tänkte jag träna på historian och såklart finskan .. Så får jag ta resten imorgon. Och idag skrev jag matte prov(det gick bättre än jag trodde det skulle gå) och på fredag kanske det blir finska glosor då med .. Väldigt många förhör & glosor! "/ Ikväll har jag inte bestämt något, ska åka & äta middag till pappa och så är jag väl med han sen :) Men nu tror jag att jag ska byta kanal, läsa i FRIDA numret och slappa. Sen ringer väl pappa.
Ha det bra, kram Rafaela :)

Häftiga skor av Kobi Levi

Hej! Måste bara lägga in dom här fräna skorna som Kobi Levi har tillverkat!
Verkligen häftigt,för det går att andvända skorna! :)
Kolla in , dom är skitcoola :) :
Jag vill ha banan skorna mest ^^
Ha det bäst,
Rafaela

Snön är här! :)

Mitt öga.
Yoo!
Det här är både en positiv och negativ tisdag..
Positivt:
1.Snön är här!! :D Nu kommer jag inte alls vara inne lika mycket som förut,jag kommer vara ute i något jag älskar: snön. Jag kanske kan busa lite med Tyson, som också älskar snö? :)
2.Idag på sista svenska timmen hoppade hela klassen hopprep och gjorde en annan kul grejj istället för att ha tråkigt svenska.
3.Det gick jätte bra på matte provet :)
4.Vi har läst ut biologi boken nu så nu ska vi ha nåt nytt :)
5.Det är bara ca 4 dagar till jag ska resa till Sverige med min syster & hennes kille! :D
6.Det senaste FRIDA numret kom idag, så det ska jag läsa :)
Negativt:
1.Jag skulle vara med Felli idag men hon kunde tydligen inte i alla fall så det gick inte.
2.På hemvägen så såg jag kanppt något, jag blev genomvåt och ja.. jag hade kallt.
3.Mina ytterbyxor & flis tröjja är verkligen genomvåta.. Måste hänga dem på tork.(jag hade dem på styret,jag orkade inte sätta på dom & de fick inte plats i skolväskan)
Ja.. Det var mest positiva saker, men ändå xD
Snart ska jag ta en promenad med Shiva i vintervädret(inte så lång för att det är kallt & blött)
Och sedan så ska jag städa! Japp .. Inte mitt rum. Utan i köket, vardagsrummet, matsalen eller vad det är, och hallen. Jag tänkte överraska mamma :)
Mamma jag älskar dig<3
Hon förtjänar det!,<3
Åh .. Det är en underbar dag, (med lite negativa saker) för jag ska ju dessutom äta middag hos pappa idag :) Och så har det nya FRIDA numret kommit!:D
Ja ni ..
Nu ska jag gå & hämta Shiva så vi kommer ut på promenad :)
Slänger in en snabb bild på henne ;
Gulle<3
Förresten, har ni sett att jag fixat en ny header? :) Tack för hjälpen att lära mig sätta in det, Felli :) har en slarvig just nu men det kommer bättre :)
Ha det bäst, Kram Rafaela ;D

Tack! :)

Fotad av: Rafaela 2010
Ville bara säga tack till Felicia som visade mi hur man sätter in en header :)
För nu funkar det! :D



Två timmars träning

På bilden = vill ha. :D
Från http://www.cocoo.se/
Heej<3
Ja, nu har jag varit på musikal träning. Jag var piggare än jag trodde jag skulle vara och det gick jätte bra idag (:
Fast som alla andra måndagar så blev det lite tröttsamt där i slutet.
Tänk er själva, stå i två timmar i streck,dansa & sjunga fullt ut. Alltså Stå, vi sitter väldigt sällan.
Och nu är jag hemma .. och det är den här som väntar på mig:
(för er som inte ser det: det är en matte bok xD)
Men det stora problemet är att jag inte kan hitta mitt matte häfte!
Suck.
Jag har letat nästan överallt -_-
||
___
hiih..  menmen ^^  ska leta en gång till ;p
~en stund senare~
Hittade det! Det låg under en filt som låg på golvet x]
Så .. Nu blir det helt enkelt matte -____-
___   ___
_
Jag idag:
Tröjja från Gina Tricot
Leggings från Kappahl
Benvärmare från vet ej x)
Japp, det var jag idag xp
Ha en trevlig kväll!
/Rafaela

Dagens bloggare

Som jag sagt i tidigare inlägg ska jag ha en "Dagens blogg" tävling igen :)
Jag väljer bara ut 1 en vinnare den här gången, och vinnaren väljer jag imorgon.
Du behöver bara kommentera någonting här under så är du med o tävlar.
Lycka till! :)
//Rafaela

Varit med Penny & Felli :)

Asså herre gud vad Tyson är söt på den där bilden! Jag fick ett mottianfall när jag såg den.. Har ni sett något sötare? MOTTI MOTTI &hearts;
(Felli, detta måste du ha som dagens sötis på din blogg!) ;)
Hej!
Idag efter skolan var jag med Felli & Penny :) Vi gjorde lite allt möjligt ^^
Här är lite flummbilder vi tog på studsmattan med ett par stavar.. x)
Haha .. Den där är för bra xD Det ser ut som om Felli är härskare och jag ligger på marken, varit ett offer som blivit besegrad xD (egentligen fick jag en skratt attack)
Den här på Felli är fin :)
Hoooly mama(stavning?) xD
hihi x)
(y)
Fäktning! ^^
:)
Haha .. Mitt ansiktsuttryck ... xD
Menmen, det var inte alla.. Vi tog många många fler.
Och till Felli & Penny:Hoppas ni läser det här :) Säg till om jag ska ta bort nån bild.
Jao .. Och så lekte vi en väldigt flummig lek.. "doktor" xD Vääldigt länge sen jag lekte det x)
Hihi .. Och sen så gjorde vi som i "singing bee". Någon som sett det programmet? :) Det är så att man spelar en låt, och så pausar man och så ska en person sjunga nästa mening som kommer. Okej .. Jag förklarar uselt!
Men i alla fall så skötte Penny musiken så sjöng jag och Felli. Felli vann med en poäng x)
Hon fick 3 o jag 2. ^__^ vi hann inte längre för sen måsta Felli hem. Då åt jag min middag,(pizza)
och sen så tog jag & Penny lite flummbilder xP
bjuder på en;
Ja, och just åkte Penny hem. Jag känner mig verkligen trött  .. Usch. Ska jag orka stå & dansa och sjunga fullt ös 2 timmar i streck? Jag är väl tvungen .__. Det är inte bra om man missar en musikal-träning. Vilket jag har ikväll. Hanna borde ringa mig snart och säga hur det blir med skjutsen.. Uh.. Skulle verkligen inte ha lust att gå på någon träning ikväll.. Men ändå så ska det bli kul (:
Skriver mera sedan när jag kommer hem, tror jag. Om inte matte boken är i  vägen förstås -_- Alltså för er trögtänkta : att jag måste göra matte.
Ha en fortsatt trevlig kväll.
Och P.S jag vill ha det här halsbandet:
'
Nu ska jag sluta drömma och återvända till verkligheten.
Ha det bäst, kram Rafaela :)

Vinnare av Dagens bloggare! :)

Okej, nu har jag svaren på vem Dagens bloggare blev.
Grattis till er :)
Kolla in deras bloggar!
Nästa tävling kommer jag ha på tisdag. Så imorgon kommer jag sätta in så ni kan anmäla er till Tisdagens blogg.
Ha en fortsatt trevlig kväll,<3
/Rafaela

Vill ha!<3

Hejsan,<3
Måste bara sätta in dem här som jag hittade på cocoo.se
Klicka här för att komma till den sidan
Jag totalt älskar dem!!<3
Men tyvärr är dom inte så billiga :[
19-30 euro ;/ och så kostar det ju också att beställa hem dom..
Men här är några som jag hittade:
Dom ser smarriga ut också x'D<3
Men jag vill ha!<3
Ska önska mig i julklapp<3
Önska det fanns en sån butik. Eller finns det? Någon som vet? :)
Men nu ska jag räkna några tal i matten .. *suck*.
//Rafaela

Ätit middag hos mormor

Heej<3
Ja, som sagt så ..
Innan vi åkte på middag till min mormor så övade jag några nya trix på Tyson. Han är jätte duktig! :)
mm,m .. Sen så promenerade jag och mamma med Tyson & shiva till min mormor.(resten åkte bil xD) Hon bjöd på oxfilé ;)
Och helt plötsligt var klockan halv 8 ;s Så vi åkte hem.
Så här hade jag fixat mig till mormor:
Skippa mitt face ;*
Sudda mitt face x'D
hihi, Anna Anka i bakgrunden xD
Mysiga benvärmare x3
Jao .. Just nu sitter jag och kollar i den nya H&M katalogen som åkte ner i postlådan imorse. Jag vill ha alla stickade koftor,linnen,leggings,jeans tröjjorna och alla mysiga halsdukar!
Ska fråga mamma om jag kan få nånting av det sen .. , men jag antar att det kommer bli ett nej. Men man kan alltid hoppas :D
Hihi.. Och nu är det bestämt! :D Jag,Nicco & Thomas ska åka till Sverige på lördag! :))
Längtar,längtar,längtar!
Någon annan som ska hitta på något kul i helgen? :)
Menmen..Matte boken väntar på mig -_-
Snart ska jag välja "Dagens bloggare", (om en timme och 9 minuter xD)
Så .. Ingen har anmält sig ännu men ni har fortfarande tid att anmäla er. Och annars tar jag från gamla inlägg där man kunnat anmäla sig x)
Ha en trevlig kväll!
Kram Rafaela

Fotat höstbilder

Hej! :)
Här kommer lite höstbilder som jag tjatat om så länge (;
Kommentera gärna vad ni tycker sen! :)
Take a look! ;)
Hoppas ni gillade dem. :)
Blev inte alla nu för jag ska gå o fixa mig, ska på middag till min mormor :)
Just nu är Tayyo & Shiva här :)<3
Kram Rafaela

Skor gjorda av riktig choklad!

Dessa skor är gjorda enbart av choklad av den berömde chokladkonstnären Jean Wertz.
Imponerande, eller hur? :)

Vilat en stund ;*

(sådär ser det ut när jag skriver ett inlägg, inte så bra bild, men >.<)
Yo<3
Ja..
Efter att jag hade ätit lite omellet så återvände jag ju till matte boken, men usch det gick verkligen inte ..
Så jag la mig ner och vila en liten stund,x)
Efter det så kände jag mig mycket mera pigg och positiv, så jag gjorde 10 tal i matte. Fast jag har 30 tal kvar ;s
Men jag hade ju över 50 tal från början så jag känner mig liite nöjd åtminstone :)
Det här är lite av det jag ska räkna:
Jag ser verkligen inte framemot det..
Men på  tisdag ska jag skriva matte provet som jag missade när jag var sjuk. Önska mig lycka till! ..
Och för er som missat det så är det ju "Dagens blogg". Anmäl dig i förra inlägget :)
Ha en trevlig eftermiddag!
Ha det bättre än bäst,kram
Rafaela :)

Dagens blogg

Tänkte ha "Dagens bloggare", igen.
Det är bara att kommentera något, vad som helst, här under så är du med!
Väljer ut vem som vinner ikväll klockan 9 ;)
Den här gången tänkte jag välja 2 vinnare.
Så lycka till! :)
Kram Rafaela

Sovit hos pappa :D

Sötis på bilden<3
Fotad av:Rafaela 2010
Heej alla :3
Jag sov ju hos pappa inatt,:) ,imorse tog jag en dusch och så tittade jag på "Its me or the dog". ( ett tv program)
Och där så visade dom lite smarta grejjer man kan göra på hundar som jag ska säga till Nicco och testa på Tyson :)) (y))
Fortfarande förälskad i den här sidan --->http://www.okaeri.se/
Det är det här paketet jag vill ha:

Man kan ha det som halsband. Jag vill ha antingen chokladen,glassen eller den den där kakan :D okej, ärligt talat vill jag ha alla, men dom jag räknade upp vill jag ha mest ;D

Men mamma säger att det blir så himla dyrt att beställa det :[  Och pappa säger att jag ska prata med mamma.. Men vi får se, jag ska önska mig i julklapp!,<3 ;) Ja.. Håller på gör lite matte läxa just nu. Jag har över 50 tal i läxa(!) eftersom jag varit sjuk ;(  Och så kollar jag på repriset av "Idol". Hoppas Anders åker. Haah, jag missade ju det i fredags så. Jag hejjar på Elin och Olle, så det spelar ingen roll. (efter att ha kollat på det här repriset så hejjar jag på dem :D) Mamma lagar omellet(stavning?) med tonfisk i köket just nu som jag snart ska gå o smarra på ;D<3  Hm. Det enda jag kan tänka på just nu är de där smyckena och vem som åker ut ur Idol! xD Jag kan verkligen inte koncentrera mig på matte uppgifterna , fast jag försöker .__.

En annan bra hemsida med smycken är;

http://www.cocoo.se/

Nu visade dom vem som åkte ut(!)

Geir. Synd, för han var verkligen bra!  Men nu är omelleten med tonfisken i klar, så ska gå o käka och sen ska jag återvända till alla tråkiga tal i matte boken ..

Skriver ett till inlägg ikväll ;) Puss & kram Rafaela


Varit med Felli :)

Yoo<3
Felli åkte just hem. Imorse såg vi klart på filmen "The Karate Kid",som vi började se på igår men inte hann se klart för vi blev för trötta xD Filmen var ganska seg, liksom helt okej, men seg ..
Ja, och sen så skratta vi en stund åt klippet som jag la in i förra inlägget, (klicka på grejjen för att komma till den)
och ja .. Vi gick runt i pyjamas till halv 2 x'D<3
vi är lite , speciella :D
Ja, och just ringde jag pappa för han ska komma o hämta mig om en halvtimme så ska vi fara o handla o så.
Och jag har blivit helt förälskad i den här sidan:
http://www.okaeri.se/
Jag vill ha grejjerna som finns där,<3
Men jag får inte köpa hem dem för mamma :[
Men jag ska fråga pappa :) hihi.
Jao ...
Jag ska sova hos pappa inatt, så blir inget mera inlägg.
Jag idag:

Samma linne som igår ,från Axa+Uno
Leggings från Gina tricot
Så här är mitt hår:
Uppsatt i en knocka med typ nån konstig ros från Kroatien :)
Brukar inte lägga in nån bild på mitt hår, men nu gjorde jag det ;)
Ja, men nu kom pappa.
Hejjs!<3
Rafaela

Rolig video!

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/muc0kaQtCMU?fs=1&amp;hl=sv_SE"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/muc0kaQtCMU?fs=1&amp;hl=sv_SE" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>
Hittade den här på Fokis blogg nyss .. HAHAHA..
Jag och Felli kan inte få nog av den xD
HAHAHHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHHAHAHAHAHAHHHAHHHAHAHHAAHAHH! X'''''''D
Kolla på den! Det är ett måste! ;*
Ganska många kanske redan har lagt in den på sin blogg men .. Jag var tvungen att lägga in den xD hahaha ..

FLUMM BILDER

Hej
vi ska passa på att sätta in lite flummbilder nu när vi är flummiga .. jag kan meddela att Felli har lugnat ner sig men nu är jag lite, ÖH, normal.... x''''D
I LOVE YOU MUMIN <3
påriktigt, jag älskar mumin<3
FUL EGO BILD PÅ MIG :D

Vi är lite livliga så det är omöjligt att hålla datorn stilla .. hehhe.. *oskyldig*

mohaha..
Jag ser ut som "skriet". HAHAHHAAHHAHAHAHHHAHHAHAHAHAH X'''''D
haha .. vänta lite, ska gå in på picnik o fixa en grej..
BRB.

okej, lika är vi inte xD
okej..
Jag och Felli har just våfflat håret och sminkat oss i olika teman .. x)
kommer bilder imorrn (!)
Just nu sitter Felli bredvid mig och spelar gitarr. Hon spelar en låt jag aldrig hört förut, en låt som endast spelas på planeten "Felicitas". Där finns bara sånna som Felli och det är Felli som härskar. Låten låter ganska konstig .. x)
Felli säger: Nu ska jag spela Felicitas national sång.
(inte för att vara elak, men det är inte världens bästa låt ...)
Jao, Felli är lite speciell. På ett bra sätt, :D
Men nu kom mamma hem och vi ska se på film.
Ha de gött, kram Rafaela & Rafaela


Vi är hungriga.


(VACKRA FELLI OCH RAFAELA)
HEJ NU ÄR VI HUNGRIGA HEJDÅÅÅÅÅÅ<33333

Kollar på Kalle Anka

Yoo!<3
Ja,just nu sitter jag och Felli och kollar på Kalle Anka på disney channel. Vi har väldigt roligt åt Kalle, speciellt Felli. Hon är lite övertrött just nu, så .. Man ska vara snäll med Felli och låta henne hålla på. :3
Kalle Anka är bäst!
Nu ska jag låta Felli säga nåt ^^ Hon ligger här och skrattar bredvid mig.. .__.
Jag säger: Felli vill du säga nåt till bloggen?
Felli: HAHAH! Kolla!!
Jag: vill du säga nått till bloggen?
Felli: HAHAH! Stackars Kalle Anka, kolla nu.. HAHAHA... Kolla, han är helt besatt. hahha..
Jag: Felli , vill du säga nått till bloggen?
Felli: Nä.. Stackars .... AJ! Det där måst göra jätte ont..! Hhahah ... Kolla! ... AHAHHAH.... NEEJ, nu är det slut ....
hihi, nu kramar hon mig x3 Hon är verkligen gullig när hon är övertrött & flummig!
Ha det bra, alla flumm barn där ute. Kanske skriver nå mera inlägg sedan, kramar RAFAELA & FELICIA XD

Felli sover här :) <3

Fotad av:Rafaela 2010
Yoo!<3 :D
Idag så var jag borta från skolan för o vila mig,jag mådde inte helt ok men nu mår jag bra :) Imorse så såg jag först ett avsnitt av "Vänner" och sedan ett av "Glee".(laddat ner på datorn). Sen såg jag på "Skönheten och odjuret", men det var något konstigt så jag stängde av och istället såg jag "Camp rock2".
Just nu är jag med Felli och hon ska sova över hos mig :D Vi kollar på Hannah Montana på tv<3 :)
Här kommer min middag igår ;) (känner mig tvungen att lägga in)
Min efterätt (aa´<3
Jag idag:

Linne från Axa+Uno
Lila leggings från Kappahl
Gråa benvärmare från ingen aning xD
BYEBYE,<3 :)
Kram Rafaela :D

Veckans blogg

Vill du bli "Veckans bloggare"?
Anmäl dig genom att skriva "jag är med".
Väljer ut 3 st vinnare på söndag,<3

<3

Hagel.
Hejsan alla ,
tänkte inte ha "dagens blogg" förrän på söndag igen.
Nästa helg kanske jag och mamma ska till sverge. wihuu! Very niiice ;) Då ska vi shoppa, som jag älskar.<3
Ni har väl inte glömt att besöka "dagens blogg" vinnarna?o:
Här kommer adresserna en gång till ;D
Den som kom 1a   - http://jilliz.blogg.se/
Den som kom 2a   -  http://sunkish.blogg.se/
Den som kom 3a    -   http://denisebjrk.blogg.se/

Just nu tittar jag på Robinson, ska snart gå o krypa ner i säng (;<3
Ha det bäst ,kram Rafaela :))

Frågor & svar | frågesporten

Det har inte blivit så himla många frågor :(
Men jag ska försöka ha en frågestund en gång till , om ett litet tag... x)
Nu kommer i alla fall frågorna och svar ;)<3
av: Caisaaa:
Vem ska vinna idol tycker du? :))
http://caisaas.blogspot.com
Svar:
Jag vet inte, jag röstade på Alice men hon hoppade ju av. Jag har faktiskt ingen speciell.
av:Felicia :)
Jag har ingen aning om vad jag ska skriva men... ;)
Om du skulle få välja mellan att ta med dej 3 saker till planeten "Felicitas" där det bara fanns sånna som liknade på mej och det var jag som härskade , vad skulle du ta med dej då ? xD (jag tycker det var så uttjatat med "en öde ö", så jag hittade på min egna lilla planet x3 <3 )
http://www.feliciiia.blogspot.com
Svar:
jag skulle ta med min dator, Elmo och min mobil! :)
av:anonym
Tycker du om att blogga?
Svar:
Jo, jag älskar att blogga, som ni säkert märker.. x)
Hade hoppats på lite fler frågor , men...
Sånt är livet.
Tack till er som frågade :)
Kram Rafaela

Vinnarna av "dagens bloggare"!

Hejsan! Nu har jag valt ut 3 stycken som blev dagens blogg ;)
Läs deras bloggar!

Några bilder<3

Heej<3
Ja,som sagt så har mamma köpt kabel till kameran nu ;) Så här kommer några bilder :
(blev inte så många nu eftersom att jag är ganska trött)
Min gitarr :)<3
Mitt öga x.x
Jag och Penny på skoldiscot :)<3
Halsband jag fått av pappa<3 :D (har på mig just nu)
Bättre bild på skorna jag fått av mamma ;)
Halsband jag fått av Phillipa :)
Tyson o Shiva<3 ^^
Fotad av Rafaela 2010
Fotad av Rafaela 2010
Det var några bilder :)
Ha en trevlig kväll, kram Rafaela

:)

hahha, den där bilden är för frän xP
ville bara säga tack till er som anmält er till "Dagens blogg".
Och till er andra:
Ni har väl inte glömt att anmäla er?
Sista chansen nu!
Gå neråt i några inlägg.
Ha en trevlig kväll, kram Rafaela

*En Rubrik*


Fotad av:Rafaela 2010
Heej :3
Mamma kom hem på lunch just och tog med kameran med sig till jobbet. Nu ska hon äntligen köpa ny kabel(!)
Så det kommer komma bilder ikväll, räkna med det ;)
Eftersom att jag älskar hösten så har jag ju såklart varit ut och fotat härliga höstbilder som kommer komma upp på bloggen (;
Och ikväll så säger jag vem dagens bloggare blir. Alla har chansen att bli det,
jag tar dom som kommenterat förra blogginlägget ( fast ingen gjort det ännu, men) x) och så tar jag dem som kommenterade de gamla.
Och jag väljer ut 3 st den här gången, så missa inte chansen.  Och jag "reklamerar" bloggen inte bara en gång, utan i ungefär 2,3 inlägg ;)
Så var med och tävla.

Vad har alla gjort/ska göra idag?
Just kom min kompis Jasmin hit med läxor. Snällt ^^ Som tur är så fick jag bara en läxa.
Ha de bäst,kram Rafaela x3

*rubrik*

Så fort jag hittar(eller så fort mamma köper en ny ^^)kabel till kameran så kommer jag lägga in vettigare bilder på mig mm.  Och på Dagens outfit . För då kommer jag ta Dagens outfit med kameran,och inte med camen,för en gångs skull. Och gårdagens blogg var ju Julias blogg, http://liewendahl.blogg.se/ , ni har väl inte glömt att besöka den?
Ja, och som jag redan sagt:
Anmäl er till Dagens blogg.
Ha det bäst,kram Rafaela.
(och glöm nu inte att anmäla er) ;)

~jag idag~

Jag idag:
(dissa mig, jag ser lite .. ja tjock ut xD ihih )
Linne från Axa+Uno
Leggings från kappahl
Benvärmare från vet ej
Kofta från gina tricot
håret är utsläppt
Och ni har väl inte glömt att det är dagens blogg?
var med och tävla i förra inlägget.
Den här gången tänker jag välja 3 bloggar,
så var med och tävla, du får chansen! ;)

Var med och tävla om att bli dagens bloggare! :)

Ni har väl inte glömt att det är Dagens bloggare?
Det är ju ny dag, torsdag.
Räcker med att skriva "jag är med", så är ni med.
Väljer ikväll :)
Kram Rafaela ;)

Fortfarande sjuk ;( Ska se film. Vilken? (torsdag)

(sudda bort mammas hand. Även mammor kan vara på flumhumör .. haha xD)
Heejsan!
Har nyss vaknat och känner mig usel. Klockan är 20 över 10 , och jag undrar varför mamma inte väckte mig imorse och frågade mig hur jag mådde,ifall jag kunnat gå till skolan. Men jag är fortfarande sjuk , så det skulle kanske inte lönat sig...
Jag funderar mest på vad jag ska göra just nu, jag har läst många bloggar som folk har kommenterat.
(okej, det där blev konstigt. Jag har läst dom som kommenterar min bloggs bloggar! blev bättre ^^)
och nu tänkte jag se en film. Men vilken?
Help me!
Jag vill se nån av dom här : (laddat ner på datorn)
A walk to remember
Not another teen movie
P.S.I love you
Jag har verkligen svårt för att bestämma mig,
vilken film tycker ni jag ska se?
Ha det bäst, kram Rafaela x'D

Frågestund | Dagens bloggare

Hello.^^
Nu har jag tagit en dusch och övat väldigt snabbt på gitarr läxan, eftersom att jag dampade .. x)
Ni har väl inte glömt att det är frågestund på bloggen! :) Fråga,fråga,fråga :)
Jag tänker inte svara förrän jag får minst 10 frågor ;D
Ni kan även fråga en fråga i det här inlägget.
hihi .. fråga på! ;D
DAGENS BLOGGARE(TORSDAG)
Vill ni bli dagens bloggare ;
det räcker med att kommentera "jag är med", så får ni chansen att bli dagens bloggare!
Så sätt i gång och kommentera så sätter jag in dagens bloggare på torsdag(imorgon) ;*
Så, glöm ej att fråga en fråga och skriva om ni vill bli dagens blogg :D
kramar rafaela ;D<3

Någon som vet hur man lägger in header? ;*

Hejsan svejsan, igen.
Zöta Zonya på bilden<3
Någon här som vet hur man lägger in en header på blogg.se? (aa´
tacksam för svar :)<33
förresten så har jag ändrat, så från och med nu så är det "dagens blogg" istället för "veckans".
Jag sätter in en ny "dagens blogg" imorgon , så kommentera där och inte på det gamla (L)
puss o hejj,leverpastejj xD ;*

Veckans bloggare blev Julia :)

Ganska många har kommenterat för att bli veckans bloggare,
och den här veckan blir det Julia Liewendahl :)
Klicka här!---> http://liewendahl.blogg.se/
Besök Julias blogg! :)
Kom ihåg att ni kan bli nästa veckas veckans blogg :)
Kramar Rafaela

Känner mig lite bättre :)

hej.
som sagt, - så är jag fortfarande sjuk :(
Menmen .. Efter att jag sett den där filmen som jag skrev i ett tidigare inlägg så följde jag med mamma till "tillfället". Eftersom att jag började känna mig lite bättre så kunde jag följa med, men sedan kände jag mig mest yr,vinglig och hängig så jag gick tillbaka till bilen medans mamma handlade klart .. Jag köpte ett par muffins formar med leopard mönster på ;) i like it!<3
Jao , vi åkte också till Sparhallen(mataffär) och där fick jag köpa en mint glass ;)
väldigt intressant att veta, -eller hur. .__.
Jag vill fortfarande säga tack till alla underbara människor som läser min blogg!,<3  :)
Jag hoppas verkligen att jag kan gå till skolan imorgon.
Menmen, jag får vänta och se. Imorgon kommer en ny dag, och då får jag reda på svaret :)
Bjuder på några bilder så länge :D (helt nytagna med cam)
Man har ju liksom tråkigt när man är sjuk, det är mitt försvar ^^
Och ni har väl inte missat frågestunden som är på min blogg just nu?
Eller "veckans bloggare"?
bläddra neråt i bloggen och kommentera om ni vill vara med,
eller om ni vill ställa en fråga så är ni gulliga<3
Just nu tittar jag på "That 70s show" x')
Ha det bäst, kram tjejen på bilden
-->
p.s. hittade en jätte häftig konst grejj på google nyss. gjord av jordgubbar! usch, det tog nog lång tid att göra det!
rätt häftigt va?
menmen ,hejdå,en gång till xD<3

Veckans blogg! :)

okej, som sagt så har jag då börjat med Veckans bloggare.
Vem vill vara med?
Kommentera "Jag är med", om ni vill vara med så sätter jag in en länk om eran blogg ;)
Ha de bra,kram Rafaela

Svar på världens minsta bebis!

Nej, det var ingen riktig bebis.För nått inlägg sedan la jag in bilden här ovan och frågade om det var en äkta bebis, men det var det inte. Det finns en konstnär som heter Camille Allen som har gjort små bebisar av lera. :)
Så alla som kommenterade, tack och ni hade rätt! :)
Och jag blev ganska förvånad när ni kommenterade, för jag visste inte ens att ni läste min blogg, för jag känner inte er :) tack till er, och jag läser era bloggar nu :)
Kramar Rafaela<3

FRÅGESTUND PÅ BLOGGEN! | ALLA FRÅGAR :D

Hej!
Nu har jag frågestund på bloggen, så alla:
Fråga på!
Det ska helst inga va frågor som handlar om min klass eller någe sådant. Vill ni fråga "vem tycker du är snyggast?", då kan ni fråga vem jag tkr är snyggast mellan exempel orlando bloom eller johnny depp xD om ni fattar ;p
Och KOM IGEN,
ALLA FRÅGAR ! :D
(frågorna kommer jag lägga in på bloggen sedan,och jag svarar på frågorna först då) :)
Kramar,Rafaela ;)

Världens minsta bebis,eller?

Hejsan!
Jag har en fråga till er läsare som jag vill att alla svarar på! :)
Är det här verkligen en äkta bebis? Världens minsta isåfall.
Så, alla svarar. Är detta världens minsta bebis? :)
Kramar

Fått skor av mamma :) Fortfarande sjuk! :( (onsdag)

(jag gjorde en bild av mig själv på paint, alltså jag tog en bild med camen och så färgläggde jag den) x)
yoo!
Jag är fortfarande sjuk :( Så det blir ingen teater ikväll ;'(  Jag hoppas  verkligen att jag blir frisk D:
Menmen, mamma är ledig idag så .. Det enda jag har gjort är att jag sett på en tecknad film, "Prinsessan och grodan". Fast den är tecknad var den faktiskt skitbra :D
Rekommenderar den ;)
Ja, och medans jag såg på filmen åkte mamma till "Bettans Bod", ett ställe där man får ha loppis. (vi har loppis där just nu) xP , och då köpte hon ett par skor till mig av en annan som hade .. (det kommer bättre bilder så fort vi hittar kabeln till kameran!) Här är skorna: (tagen med cam)
Dålig bild på skorna bakifrån. Det ser lite konstigt ut .. x)
På den här bilden har jag foten i skon.
Som sagt så suger bilderna eftersom de är tagna med cam .. men det kommer bättre! ;D
Men men .. I alla fall jag tycker att skorna är jätte snygga, och gissa vad dem kostade!!
1 EURO!!
Helt ..ofattbart! ;o Men det är ju begagnade saker , men ändå! Det fanns ett par  till skor, bruna,likadana. Men de var nötta och slitna så mamma tog de svarta :)
Tack mamma! :D<3
Men nu ska jag nog gå och ta på mig kläder.. (har pyjamas).
Så, ha det bäst! kram Rafaela :D

Världens största mobiltelefon!

Hej.
Jag kollade just in lite grejjer på google, och fick syn på den här!
Världens största mobiltelefon !
Den är nästa en meter hög,väger 22 kilo och är 44 cm bred.
Det står att den är allt annat än en mobiltelefon -  men att den väcker uppmärksamhet.
Den kan ta bilder,surfa på nätet med mera. Han kommer komma med i Guinnes Rekordbok för världens största mobil telefon! :)
Rätt häftigt va?
Tänkte börja lägga in lite såna härna saker :) (intressant fakta. Foki lägger in sånt på sin blogg, så jag härmar henne lite. Alltså Foki är en känd bloggerska,jag brukar läsa hennes blogg) :)
Just nu sitter jag med en kopp varmt te och en macka! :D
Ha det bra, kram

Sett på film

Nytagen bild hos pappa<3 (tog med datorn dit när jag skulle kolla på film)
Hello!<3 ^^
När jag hade sett exakt 5 sekunder av filmen "I love you man" (det stod på skärmen att jag sett fem sekunder ;p) så ringde pappa och frågade om han skulle komma o hämta mig. Så han kom, och jag såg på filmen hos honom.
Fortfarande sjuk,och jag anar att det inte blir varken skola eller teater för mig imorgon :'( (n)
Hoppas jag blir frisk snart! ;( <3
Menmen.. "I love you man", var ganska bra :)
Just nu har jag riktigt tråkigt. och min mage mår skit. Very good. NOT,  :(
Jao .. Jag kollar på "Gå ner i vikt med Anna Anka", just nu. hiih.. Anna Anka tror hon e så matcho(stavning?).
Alla skriver tips på film att ladda ner! :D Please<3
Men nu ska jag ringa Nicco och frågga om doggarna får komma hit, för dem står bakom dörren, gnäller och kraffsar<3 Dom e så gulliga :)
Ha det bäst, kram

Kollat film ;p ( tisdag )

Fotad av: Rafaela 2010
Heej alla glada .__.
Som sagt så suger de o va sjuk.(n)
Såg just klart en film som jag började se på för typ en vecka sen x'D
"Love happens".
Den var väl sådär .. Jag vet inte riktigt. Lite seg. Fast den är inte den enda som är seg ,jag är också seg xD jag tar mig framåt som en snigel .
Menmen .. Jennifer Aniston var med i den x) (y) (en favorit)
Ska snart se filmen "I love you man" .. ((;
Det var så himla härligt höstväder utomhus just, så jag tvingade ut mig själv för att fota lite snabba höstbilder ;p
blev ganska nöjd. Men det känns som om jag kommer svimma .. väldigt yr ;(
Och så vill jag säga tack till pappa som kom med Ben&Jerry glass och som höll mig sällskap en liten stund! :)
(hoppas bara du inte blir smittad).
Jag vill ladda ner alla höstbilder på min dator, men kabeln är borta >.< -.-
Hoppas den dyker upp snart.Men jag ska nog börja se den där filmen nu innan jag somnar.
Ha det bäst kram

(jag hade allmänt tråkigt när jag gjorde den där xD)

Sjuk :( (tisdag)

Moshi ^^
Sjuk :( (n)
Skitsynd,
det suger verkligen o va sjuk ;(
Det enda bra är att man får äta så mkt glass man vill åtminstone .
Dagens outfit är en stor och mysig tröjja ^^
Dagens låttips är : Shaggy - Angel
http://www.youtube.com/watch?v=XWJrPzAUzAs
och Veckans blogg(som jag börjat med nu) är Felicias blogg.
http://www.feliciiia.blogspot.com/
(veckans blogg lägger jag in varje tisdag. Kommentera här nedanför om du vill vara med så att jag tipsar om din blogg. Hoppas det var okej att jag tipsade om din blogg, felli (:)
Hejdå ..
och ha det bäst , kram

Musikal träning(måndag)

Heej! :D<3
Ja, som sagt så slutade jag med att jag åt middag. Efter det kom Hanna och hennes mamma och hämtade mig,och  vi åkte vidare till Cajsa och hämtade upp henne.(vi alla 3 går på musikal) och så åkte vi till Finström, där vår musikal skulle vara. Det var kul idag, men som på alla måndagar blev det lite jobbigt mot slutet och så.
Och nu när jag är hemma igen har jag gjort den låånga matteläxan och övat lite på gitarren,så nu är jag nöjd och ska snart äta nåt ;p
Men jag är hes(låter som en kråka!), har ont i magen och så värker huvudet :[
Hoppas jag kan komma till skolan imorrn ;[ <3
Menmen..
Just nu kollar jag på Top Model.
Dagens låt är : Billioaire - Travis McCold
http://www.youtube.com/watch?v=8aRor905cCw
Bye, ha det bäst, kram 

Varit med Felli ;D

Yoo!
Dagens oufit:
Power builder t-shirt med mig och min kompis Alina tryckt ovanpå från Legoland
Jeans från vet inte xD
Halsband av pappa han köpt i Grekland
Jordgubbs läppglans idag igen, (bara för att det doftar så gott :D)
Utsläppt hår med ett diadem i jag fått av mamma. Diademet är mörklila & vita prickar, med en rosett på :p
Schema idag:
Engelska
Gympa
Hisam
Bi/ge
:p
efter skolan var jag med Felli x.x vi var hemma hos mig :3 lekte lite med petshops, försökte lära oss dansen till hannah montana - hoedown throwdown.
http://www.youtube.com/watch?v=hj3OqMzNin4
Men det gick inte så bra.. .____.
menmen, sen så klädde vi ut oss till siamesiska tvillingar(i en stor tröjja) och dansade till Alejandro-Lady Gaga
http://www.youtube.com/watch?v=crYDOdZ2LC4
Det gick inte heller så värst bra.. >.< hehe ..
vi filmade in det också och tänkte lägga in det på min blogg, men eftersom jag inte vet hur man lägger in videos på den här bloggen så får det va.. x)
men nu ska jag värma mat i mikron o äta middag!
så ha det bäst,kram
Rafaela

*rubrik*

Hello.
Gå in på min förra blogg ;
KLICKA HÄR
Där har jag lagt in en video på mig och Felli som dansar när vi är siamesiska tvillingar.. x)
Jag fattar inte hur man lägger in videor på den här bloggen , så :/
ha det bra, kram rafaela ;)

RSS 2.0